Çatalkaya, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Önceki dönem CHP İstanbul 2. Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan CHP İBB Meclis Üyesi Muharrem Çatalkaya, Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı oldu.

Çatalkaya, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün yardımcılığına CHP İBB Meclis Üyesi Muharrem Çatalkaya getirildi. 1989 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti Beyoğlu İlçe Örgütü’nde siyasete başlayan Çatalkaya, İstanbul Kantinciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyeliği, Mahmut Şevket Paşa Spor Kulubü Kurucu Başkanlığı, Şişli Amatör Spor Kulüpleri Birliği Kurucu üyeliği görevlerinde bulundu.

2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Şişli Belediye Meclis Üyesi seçilen Çatalkaya, 2017 yılında gerçekleştirilen CHP İstanbul 34. Olağan İl Kongresi’nde de Cemal Canpolat başkanlığındaki il yönetimine seçilerek 2. Bölge Örgütlenmeden Sorumlu Başkan yardımcılığı görevinde bulundu.

Halen İBB CHP Meclis Üyesi olan Çatalkaya bundan sonra Şişli Belediye Başkan Yardımcısı olarak çalışmalarına devam edecek.

Çatalkaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Şişli Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanmamda bana destek olan CHP Şişli İlçe Başkanım Veli Çellik'e, Belediye Meclisi Grup Başkan Vekilim Selahattin Engez'e, Başkan Yardımcımız Orhan Beğenmiş'e, Belediye Meclis Üyemiz Dilek Çiçek'e, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime, İlçe Kadın Kolu Başkanıma ve Yönetimine, İlçe Gençlik Kolu Başkanıma ve Yönetimine, ilçe örgütüme ve bu göreve beni layık gören Belediye Başkanımız Sayın Hayri İnönü'ye teşekkür ederim” dedi.

Etiketler
Şişli