Başkan Rıza Akpolat, her gün bir cemevini ziyaret ediyor

Muharrem Ayı’nın başlaması ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve İBB ve Beşiktaş CHP Meclis Üyesi İnan Güney ve beraberindekilerle her gün bir Cemevi 'de vatandaşlarla bir araya geliyor .

Başkan Rıza Akpolat, her gün bir cemevini ziyaret ediyor

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Ramazan ayında yaptığı gibi, Muharrem ayında da lokmalarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Muharrem ayının 9 gün lokma için ve İBB ve Beşiktaş CHP Meclis Üyesi İnan Güney ile birlikte Alibeyköy Cemevi’ne giden Akpolat , yoğun ilgiyle karşılaştı.

Geçtiğimiz gün Beşiktaş Cem Evi, Gazi Cem Evi ,Hacı Bektaş Veli Okmeydanı Cemevi ve Bugün Alibeyköy Cem evin'de vatandaşlarla bir araya geldi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Muharrem Ayı’nın başlaması ile birlikte Muharrem orucu tutan vatandaşlarla, Alibeyköy Cemevi'de düzenlenen oruç açma yemeğinde bir araya geldi. Vatandaşlarla tek tek selamlaşan Başkan Rıza Akpolat, oruçlarının hak katında kabul olmasını diledi.

Özellikle çocuklar, Başkan Akpolat ile “selfie” yapmak için sıraya girdi. Lokma öncesinde ilk konuşmayı, Alevi dedesi Hüseyin Güzelgün yaptı. Dede Güzelgün’ün duasının ardından 12 gün sürecek Muharrem ayı orucunun 9 günü açıldı. Lokmaya katılan vatandaşlar ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat lokmasınıda çorba, kuru fasulye, pilav ve ayrandan oluşan mütevazı bir menüyle açtı.

Etiketler
Beşiktaş