CHP'li Özel'den sert tepki: Alnınızı karışlarız, sizden korkan beter olsun

CHP'li Özel, partisine yönelik eleştirilere sert yanıt verdi. Özel, "“Alnınızı karışlarız, sizden korkan beter olsun. CHP'nin vatanseverliğine, şehidine, gazisine, toprağına, bayrağına olan saygısının yanından geçemezsiniz, zekatı olamazsınız" dedi.

CHP'li Özel'den sert tepki: Alnınızı karışlarız, sizden korkan beter olsun

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Mersin Mezitli'deki polisevine düzenlenen terör saldırısını gerçekleştirdiği açıklanan Dilşah Ercan'ın CHP tarafından 2012 yılında hazırlanan 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda adının geçmesine ilişkin bugün yeni bir açıklama yaptı.

Meclis’te basın toplantısı düzenleyen Özel, raporda Ercan’ın mektubuna yer verildiğini belirtti.

CHP’li Özel, şunları kaydetti:

“Alnınızı karışlarız, sizden korkan beter olsun. CHP'nin vatanseverliğine, şehidine, gazisine, toprağına, bayrağına olan saygısının yanından geçemezsiniz, zekatı olamazsınız.

Tayyip Erdoğan, bugün desin siz bugün ortak değiştirirsiniz, ittifak değiştirirsiniz, kanal değiştirirsiniz. Bugün milliyetçisiniz yarın her şeyi terk eder bambaşka bir düzlemde Tayyip Erdoğan'ın karar verdiği kimse onla pazarlık eder, onla aşna fişne edersiniz.

CHP'ye bu sözü söyleyecek ve CHP'yi bununla itham edecek siyasetçi bitmiştir. Herkes haddini bilecek, herkes yerini bilecek.”

“BU SUÇUN ZAMAN AŞIMI SEÇİMDEN SONRASINA YETİYOR. BUGÜN İŞLEM YAPILMAZSA YARIN İŞLEM YAPILACAK”

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, hükümete yakın gazetelerin hemen hepsinin “CHP’nin gazetecisi” manşeti atmasına da tepki gösterdi. Suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Özel, şunları kaydetti:

“Ayrıca bugünkü gazetelerin manşetleri... Huyumuz değil ama yapacağız. Genel merkezimiz tarafından, 'CHP'nin gazetecisi' diye bir terör örgütü mensubu teröristi gösteren o manşeti atan gazeteler, o gazetelerin yöneticiler, bu konuda televizyonda konuşanlar takır takır takır suç duyurusunda bulunacağız. Ayrıca tazminat davası açacağız, bütün tazminatları şehit ailelerine vereceğiz.

Ama sizinle bugün değilse, kusura bakmayın ama bu suçun zaman aşımı seçimden sonrasına yetiyor. Bugün işlem yapılmazsa yarın işlem yapılacak.

Bu manşetlerin hepsinin hesabını vereceksiniz. Seçimi bunlarla mı kazanacaksınız. Zor kazanırsınız, rüyanızda göremezsiniz."