Resmi hesapta Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilmişti: Ensonhaber'den açıklama

Ensonhaber Yayın Grubu Başkanı Serkan Kalemciler, Mustafa Kemal Atatürk'le ilgili kuruluşun resmi Twitter hesabında yapılan hakaret içerikli paylaşıma tepki gösterdi; gereğini yapacaklarını söyledi.

Resmi hesapta Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilmişti: Ensonhaber'den açıklama

İktidara yakınlığıyla bilinen Ensonhaber'in resmi Twitter hesabında, 'Fatih' isimli kullanıcının "Biraz edep; Kurtuluş Savaşı çok daha ağır şartlarda geçmiştir, varlıkla yokluk arasında gidip geldik; o hâlde dahi Mustafa Kemal 'Bayrak bir milletin onurudur, çiğnenmez' diyebilmiştir. Yunanları denize döktük biz, asıl icraat budur" şeklindeki mesajına verilen cevap tepki çekti:

"M. Kemal Yunan hayranı olduğu için öyle demiştir. Ki açıklamaları var Yunan askerlerinin ne kadar cesur olduğuna dair, başka bir şey değil."

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için kullanılan bu ifade sosyal medyada gündem oldu.

Resmi hesapta Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilmişti: Ensonhaber'den açıklama - Resim : 1

Ensonhaber Yayın Grubu Başkanı Serkan Kalemciler tepkiler üzerine ilerleyen saatlerde kişisel Twitter hesabında açıklama yaptı. Yaşananları 'sabotaj' olarak niteleyerek şunları kaydetti:

"Markamızı hedef alan menfur sabotajı yapanı bulmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yapılacak en küçük hakaret özümüze hakarettir. Bu iğrenç olayı tez zamanda açıklığa kavuşturacağımızı ilan ederiz."

Resmi hesapta Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilmişti: Ensonhaber'den açıklama - Resim : 2

Etiketler
Twitter Hakaret Mustafa Kemal Atatürk