Celal Ülgen'den Erk Acarer'e: Eğer arkadaşın bu hesap kapanacak diyorsa kesinlikle Fetö'cüdür

Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan ancak bulunamayan emekli Albay Levent Göktaş'ın avukatı Celal Ülgen, ve Erk Acarer arasında canlı yayında gerginlik yaşandı.

Celal Ülgen'den Erk Acarer'e: Eğer arkadaşın bu hesap kapanacak diyorsa kesinlikle Fetö'cüdür

Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan firari emekli Albay Levent Göktaş adına açılan bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar tartışma yaratmıştı. Göktaş'ın avukatı Celal Ülgen ise, “Hesabı FETÖ'cüler açtı, intikam almak istiyorlar” demişti.

Celal Ülgen ve Erk Acarer arasında canlı yayında gerginlik yaşandı. Dün Tele1'e konuk olan Celal Ülgen, Erk Acarer'in, "Dedik ki; bu hesap Levent Göktaş'a ait bir hesaptır ve bu hesap bir süre sonra pazarlığa girişecek. Bu pazarlığın sonucuna göre de ya kapanacak ya yola devam edecek" sözleri üzerine; "Çok önemli ve çok vahim hatalar yapıyorsun. Şunun için söylüyorum, bir defa o bir arkadaşın eğer bu hesap kapanacak diyorsa arkadaşın kesinlikle Fetö'cüdür" dedi.

"BU HESAP BİR SÜRE SONRA PAZARLIĞA GİRİŞECEK"

Erk Acarer, şöyle konuştu:

"Onun arka planını olduğu gibi anlattım. Sizinle hiç iletişimi olmadı. Oda TV'deki haber ile görmedim ben. Sizin yaptığınız açıklamaya da dokunmadı. Ben, ilk bu tweet atıldığı andan itibaren bu işleri çok güzel değerlendiren bir arkadaşımla şu meseleyi konuştuk. Dedik ki bu hesap Levent Göktaş'a ait bir hesaptır, ve bu hesap bir süre sonra pazarlığa girişecek. Bu pazarlığın sonucuna göre de ya kapanacak ya yola devam edecek dedik."

Ülgen, Acarer'in sözünü keserek, "Çok önemli ve çok vahim hatalar yapıyorsun. Şunun için söylüyorum, bir defa o bir arkadaşın eğer bu hesap kapanacak diyorsa arkadaşın kesinlikle Fetö'cüdür. Ben senin böyle bir tuzağa düşmeni istemiyorum. Bir defa ne biliyor kapanacağını?" diye cevap verdi.

Acarer, karşılık olarak, "Celal Bey programda arkadaşımın ismini verdim, ilk bölümde. Emre Özgün Koç dedim" diye konuştu.

"BU BİLGİYİ NEREDEN ALIYORLAR?"

Ülgen ise, "Emre'yi de tanıyorum. Bu bilgiyi nereden alıyorlar? Yanlış bilgi. Biz ayrıca bir konuşalım telefonda. Telefonla konuşalım Erk, beni ara. Telefonumu versinler öyle konuşalım. Bizi sonra bağlasınlar yayında baş başa konuşalım. Ben duyamıyorum sizi" dedi.

Etiketler
Necip Hablemitoğlu FETÖ Emekli Suikast