Emre Uslu'yu uyaran Sedat Peker'den "Levent Göktaş ve avukat" iddiaları

Sedat Peker, "Emre Uslu sen Sedat Peker’i tanımadın mı? Kayıt olmadan bir iddiada bulunmaz bunu anlamadın mı?" ifadelerini kullanarak Uslu'nun "Yalan söyledin" suçlamasına yanıt verdi. Peker, Levent Göktaş hakkında da iddialarda bulundu.

Emre Uslu'yu uyaran Sedat Peker'den "Levent Göktaş ve avukat" iddiaları

Organize suç örgütü kurduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan ve şu an Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) yaşayan Sedat Peker, sağ kolu ve basın danışmanı olarak tanınan Emre Olur'un sosyal medya hesabından yeni açıklamalarda bulundu.

Necip Hablemitoğlu suikastının planlayıcısı olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı çıkarılan ancak bulunamayan emekli Albay Levent Göktaş adına açılan bir sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar tartışma yarattı.

Göktaş adına açılan hesaptan yapılan paylaşımlarda, video çekileceği ve elindeki belgeleri açıklayacağı ileri sürülmüştü. Hesap kapatılırken Sedat Peker, Göktaş'ın avukatı Celal Ülgen'in açıklamaları ve Göktaş hakkında tartışma yaratacak iddialarda bulundu.

FETÖ firarisi Emre Uslu'ya tepki gösteren Peker, "Sen deli misin divane misin? Sen nesin bir söyle herkes öğrensin. Sen şimdi çeyrek aklınla bu yaşanacak olaylardan sonra Sedat Peker’i tuzağa düşürdüm diye kurnazlık yapmaya da soyunursun" ifadelerini kullandı.

Peker, Avukat Hüseyin Ersöz'ün ve sabah saatlerinde Gerçek Gündem'e de açıklamalarda bulunan Avukat Celal Ülgen'in konuşmalarına atıf yaparak "Bu sabahki avukatların yaptığı açıklamaları ben yaptırdım. Beyniniz yok, fikriniz çok. Unutmayın, bir tripod bir kameraya yenileceksiniz" dedi.

Peker, "Avukat Celal Ülgen Bey bu konular %90 Levent Göktaş'a ait derken, benim tehditimden sonra yalandan Celal Ülgen Bey’i kötüleyen birkaç tweet yazarak bu hesap Levent Göktaş'a ait değil dediler" ifadeleriyle iddialarını sürdürdü.

Öte yandan Göktaş ailesinin avukatı olan Hüseyin Ersöz, Halk TV'de konuk olduğu "Sözüm Var" programında tartışmalı Twitter hesabı hakkında konuştu. Ersöz, hesabın sahte olduğuna dair Twitter'a bildirimi kendilerinin yaptığını ifade ederken hesaptaki paylaşımların Göktaş'ın uslübu ile örtüşmediğini vurguladı.

Hüseyin Ersöz, "Bu konuyla ilgili olarak Twitter benden bilgiler talep etti. Vekaletname ve benzeri evrakları gönderdim. Haberdar olur olmaz, 20 kişi tarafından takip ediliyorken bildirimde bulunduk. Bu ne demek? Biz zaten bu hesabın Mustafa Levent Göktaş tarafından kullanılmadığını biliyorduk" ifadelerini kullandı.

Sedat Peker'in açıklamaları şöyle oldu:

"EmreUslu beyni olmayan ama fikri çok olan şahıs, seçime 2 ay kala yaşanacak cehennem açık davettir. Sen de katılabilirsin. Bu hesap sahte değildi. Mesajımı alan Levent Göktaş tarafından kapatıldı. Senin aklın bu işlere ermez. Açıkça söyle da : “Biz seni kıskanıyoruz,.. Senin arkanda hiçbir güç olmadığı anlaşıldı. Tek başına yaptığın bu işlerin yüzde birini hepimiz birleşsek de yapamıyoruz. Sen dahisin, sen profesörsün, sen gazeteciler cemiyeti başkanısın (varlığı ile onur duyduğum @yilmazsozcu abi bu makamı bahşetti)”. Ben ayriyeten…

Barolar birliği fahri başkanı, ben karanlıklar şerifi ve daha birçok ünvanım var. Söyleyin da biz bu adamı kıskanıyoruz deyin. Zekaya saygı duyuyoruz deyin. Bunları demiyorsunuz, Sedat Peker sahte hesaba atladı diyorsunuz. Dün gece Levent Göktaş tarafı beni aradı.

Onlara dedim ki: “Yarın bu işi düzeltmezseniz tüm dünya bu konuları değil farklı cinayetleri konuşuyor olur.”Avukat Celal Ülgen Bey bu konular %90 Levent Göktaş'a ait derken, benim tehditimden sonra yalandan Celal Ülgen Bey’i kötüleyen birkaç tweet yazarak bu hesap Levent Göktaş'a ait değil dediler. Emre Uslu sen Sedat Peker’i tanımadın mı? Kayıt olmadan bir iddiada bulunmaz bunu anlamadın mı? Halen daha diyorsun ki ben abaküs ligindeki öğrenciyim. Ayrıca saat konusunda 40 yaşından genç kardeşlerimle akit yapmamıştık.

Akit yapmadan söylenen sözler stratejidir. Ancak akit yaptıktan sonra söylenen sözler namustur. Sen deli misin divane misin? Sen nesin bir söyle herkes öğrensin. Sen şimdi çeyrek aklınla bu yaşanacak olaylardan sonra Sedat Peker’i tuzağa düşürdüm diye kurnazlık yapmaya da soyunursun.

Ben bu yolları yemem oğlum. Levent Göktaş ve çetesi ile de görüşecem sizinle de hesaplaşacam. 40 yaş altı kardeşlerime verdiğim sözü tutup onlara tertemiz bir ülke bırakacam. Abaküslü emre uslu, dün geceki telefon trafiğimle o hesabı ben kapattım.

Bu sabahki avukatların yaptığı açıklamaları ben yaptırdım. Beyniniz yok, fikriniz çok. Unutmayın, bir tripod bir kameraya yenileceksiniz. Zekaya saygı duymayı öğreneceksiniz. Her gece dua ederken intikamlarına memur tayin edilmek için dua ettiğim Mitat Paşa’nın,Boğazlıyan Kaymakamı Kemal Bey’in ve benim kızlarımın gözyaşlarına yenileceksiniz. Yüce Allah'ın gazabı olarak bu dünyaya geldiğimi öğreneceksiniz. Söz namus, göreceksiniz.

Reis Sedat Peker"

Etiketler
Sedat Peker