Demet Akalın, Erdoğan'dan 'bayram müjdesi' istedi: Acun bile yokluk adasını kaldırdı, bizim müzik yasağı kalkmadı

Demet Akalın, yeni tip koronavirüs salgını sürecinde 'önlem' olarak getirilen ancak kamuoyunun hala nedenini anlayamadığı müzik yasağının kaldırılması için çağrı yaptı. "Acun bile yokluk adasını kaldırdı bizim müzik yasağı kalkmadı" tepkisini gösterdi.

Demet Akalın, Erdoğan'dan 'bayram müjdesi' istedi: Acun bile yokluk adasını kaldırdı, bizim müzik yasağı kalkmadı

Şarkıcı Demet Akalın, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan müzik yasağı konusunda 'bayram müjdesi' istedi.

Bir diğer paylaşımında ise TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasına değinerek "Acun bile yokluk adasını kaldırdı bizim müzik yasağı kalkmadı. Vay be, ne günah işledik" ifadesini kullandı.

Demet Akalın, Erdoğan'dan 'bayram müjdesi' istedi: Acun bile yokluk adasını kaldırdı, bizim müzik yasağı kalkmadı - Resim : 1

Demet Akalın, Erdoğan'dan 'bayram müjdesi' istedi: Acun bile yokluk adasını kaldırdı, bizim müzik yasağı kalkmadı - Resim : 2

YOKLUK ADASI NEDİR?

Survivor yarışmasında aynı takımda bulunduğu kişilerin elenmesi adına 'potaya koyduğu' yarışmacılar, konsey sonrası 'yokluk adasına' gönderiliyordu. Adanın ıssız bir köşesinde olan bölgede yalnızca tek kişilik ahşap bir yatak, tencere ve pişirilmesi için pirinç bulunuyordu. Elenme adayı isimler, burada 24 saat geçiriyordu.

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Akalın, geçtiğimiz haftalarda Erdoğan’ın davetlisi olarak Saray'daki iftar programına katılmıştı. 00.00'dan sonra uygulanan müzik yasağının kaldırılmasını talep ettiğini belirten Akalın, "Belki kimse cesaret edememiştir ama ben tüm müzisyenler adına rica ettim söyledim" demişti.

Etiketler
Demet Akalın Koronavirüs Ağrı Salgın