Vardiya Bizde'den AYM'ye mektup kampanyası

28 Şubat davası hükümlüsü emekli Korgeneral Vural Avar'ın 20 Aralık'ta hayatını kaybetmesinin ardından "Vardiya Bizde" platformu yeni bir kampanya duyurusu yayımladı.

Vardiya Bizde'den AYM'ye mektup kampanyası

20 Aralık'ta hayatını kaybeden 28 Şubat davası hükümlüsü emekli Korgeneral Vural Avar'ın ardından bir kampanya başlatan "Vardiya Bizde" platformu, sosyal medya hesaplarından kampanya duyurusunu paylaştı.

Vardiya Bizde'nin paylaştığı kampanyanın detayları şöyle:

Değerli Dostlarımız;

28 Şubat kumpas davası kapsamında yaklaşık 17 aydır haksız yere cezaevlerinde çile çektirilen komutanlarımızın durumuna Anayasa Mahkemesinin dikkatini çekmek amacıyla bir mektup kampanyası düzenlenmesinin uygun olacağı değerlendirilmiştir.

Vural AVAR komutanımızın vefatından sonra sorun artık insanlık sınırını aşmış, vicdanların kabul edemeyeceği noktaya gelmiştir.

Bu kampanya ile aşağıda bir örneği bulunan mektubun Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı ile yine aşağıda isimleri yazılı AYM üyelerinden birine ya da birkaçına PTT aracılığıyla gönderilmesi öngörülmüştür.

Söz konusu kampanyanın eş, dost ve yakınlarımıza duyurularak, kampanyaya katılım için davet edilmesi beklenmektedir.

Kampanyanın detaylarına ulaşmak için tıklayın

VARDİYA BİZDE PLATFORMU HAKKINDA

Vardiya Bizde Platformu, kumpas mağduru asker eşleri tarafından 2011 yılında kuruldu. Etkinliklerini düzenli olarak sosyal medya hesaplarından duyurarak halkı destek ve dayanışmaya davet etmeye devam ediyorlar.

Vardiya Bizde platformu Twitter hesabı

Vardiya Bizde platformu Facebook hesabı

Etiketler
Emekli Vural Avar