Silivri Botaş Tesislerinde Yangın! Tesisler Boşaltıldı

Silivri'de, Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'ye (BOTAŞ) ait doğal gaz depolama tesisinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

A+ Yazı Boyutunu Büyüt A- Yazı Boyutunu Küçült

Silivri bir dogal gaz tesisinde yangın ihbarı üzerine çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. Yangın nedeniyle tesislerin boşaltıldığı öğrenildi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yangına ilişkin yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"02.12.2025 Salı Günü saat 14.30 sıralarında Silivri’de bulunan BOTAŞ tesislerinde, sebebi henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıkmıştır. Olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD ve UMKE ekibi sevk edilmiştir. Ekiplerin yangına müdahalesi devam etmekte olup, ilk belirlemelere göre olayda ölen ya da yaralanan bulunmamaktadır. Yangının kesin çıkış sebebi, ekiplerin yangın sonrasında yapacağı incelemede tespit edilecektir."

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Valilikten yapılan son açıklamada ise "Silivri BOTAŞ tesislerinde çıkan yangın kontrol altına alınmış olup, itfaiye ekiplerinin bölgede söndürme ve soğutma çalışmaları devam etmektedir." bilgisi verildi.

Silivri Botaş Tesislerinde Yangın! Tesisler Boşaltıldı - Resim : 1

Silivri Botaş Tesislerinde Yangın! Tesisler Boşaltıldı - Resim : 2

Ayrıntılar geliyor...

Kaynak: DHA-İHA

Etiketler
Silivri BOTAŞ