Kan Donduran Olay: Çöp Ayrıştırırken Bebek Cesedi Buldular!
Adana'da bir katı atık bertaraf merkezinde çöp ayrıştırma işlemi yapan çalışanlar, yeni doğmuş erkek bebek cesedi buldu. Bebeğin çöp konteynerına bırakıldığı ardından da çöp aracıyla tesise götürüldüğü tespit edilirken, bebeğin kim tarafından çöpe atıldığı araştırılıyor.
A+
Yazı Boyutunu Büyüt
A-
Yazı Boyutunu Küçült
Türkiye'de çocuğa şiddet artarken, son olarak Adana'da dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Sarıçam ilçesi Çatalan Caddesi'ndeki katı atık bertaraf merkezinde, çöp ayrıştırma işlemi yapan çalışanlar bir erkek bebek cesedi buldu.

KONTEYNERA BIRAKILMIŞ
İhbar üzerine gelen ekiplerce yapılan incelemelerinin ardından bebek cesedi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan ilk incelemede bebeğin çöp konteynerına bırakıldığı ardından da çöp aracıyla tesise götürüldüğü belirlendi.

Ekipler bebeğin çöpe atıldığında sağ olup olmadığını ve bebeğin kim tarafından çöpe atıldığını araştırıyor.
Kaynak: İHA
Bir Günde İki Dehşet! Önce Denizli, Şimdi Eskişehir... Çöplerin Ayrıştırıldığı Bantta Yeni Doğmuş Bebek Cesedi BulunduGüncel
Sivas'ta Mezarlıkta Parçalanmış Bebek Cesedi BulunduGüncel