İstanbul Kadıköy'de kadın cinayeti: Dördüncü kattan aşağı itti!

İstanbul Kadıköy'de Avukat Doğan C.G., arkadaşı aracılığıyla tanıştığını iddia ettiği Fatma D.Ö.'yü tartışma sonucu dördüncü kattan aşağıya itti. Dördüncü kattan düşen Fatma D.Ö., hayatını kaybederken, şüpheli gözaltına alındı.

><

İstanbul Kadıköy Caferağa Mahallesi’nde dün akşam 20.20 sıralarında iddiaya göre, Avukat Doğan C.G., arkadaşı aracılığıyla tanıştığını iddia ettiği Fatma D.Ö.’nün evine gitti.

Kısa süre sonra ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda Fatma D.Ö. dördüncü kattan aşağı düştü. Durumun bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı kadın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kadın hayatını kaybetti.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Olaya ilişkin emniyetten yapılan açıklamada, "Yapılan çalışmalarda, şüpheli Doğan C. G. isimli şahıs ile yapılan görüşmede, maktul şahsı daha önceden tanımadığını, bir arkadaşı aracılığıyla numarasını aldığını maktul şahsın olay yeri adrese kendisinden adres bilgilerini aldıktan sonra geldiğini, maktul şahsın alkol içtiğini, oturup sohbet ettiklerini, bir süre sonra kendisinin mutfak tezgâhının önünde arkası dönük olarak bulunduğu sırada maktul şahsın mutfak ile aynı yerde bulunan salon camından aşağıya atladığını beyan etmiştir" ifadelerine yer verildi.

İstanbul Kadıköy'de kadın cinayeti: Dördüncü kattan aşağı itti! - Resim : 1

"KORKULUKLARA TUTUNURKEN İTTİ"

Açıklamanın devamında, "Çalışmaların devamında, tanıklar H.D. ve K. D. isimli şahıslar ile yapılan görüşmede, olay yeri adresten geçtikleri esnada bağrışma sesi duymaları üzerine sesin geldiği yöne baktıklarını, bu sırada bir kadın şahsın cam önünde bulunan korkuluklardan tutunduğunu, arkasında bulunan erkek şahsın ise kadın şahsı arkasından ittiğini ve kadın şahsın yere düştüğünü gördüklerini beyan etmişlerdir. Şüpheli D.C.G. isimli şahsa "Kasten öldürme" suçundan işlem yapılması ve şüpheli şahsın gözaltına alınması talimatları alınmış olup; konu ile ilgili tahkikat kısmımızca devam etmektedir" denildi.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
İstanbul Kadıköy Kadın cinayetleri