23 Nisan Urla’da coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Urla Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törenle coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Urla’da coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Urla Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törenle coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından tören öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Törene Urla Kaymakamı Önder Can, Garnizon Komutanı Deniz Albay Mustafa Karabalık, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Sağlam Baş, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Serdar Sarıdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, oda başkanları, Urla halkı ve çok sayıda çocuk katıldı.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet Gündüz: “ 23 Nisan dünyada çocuklara adanmış ilk ve tek bayramdır. Bu bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz günlerdir. Cumhuriyetimizin düşüncelerine, birliğimize ve bütünlüğümüze her zaman sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.

23 Nisan kutlamaları, halk dansları gösterileri, öğrencilerin şiirler okuması, koro dinletisi ve müzikli dans gösterileri ile renkli görüntülere sahne oldu.

Resim, şiir ve kompozisyon dalları arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ise ödülleri takdim edildi.

Etiketler
Urla