Vaporesso Revenger Elektronik Sigara

Vaporesso Revenger 220W Kiti, uygun bir fiyat için çok yönlü ve yetenekli bir mod ve tank sunar; Revenger modunu ve NRG Mini Tankı eşleştirmek, bu kit yeni veya deneyimli vaper için harika bir seçenektir.

Vaporesso Revenger Elektronik Sigara

Vaporesso Revenger 220W Kiti, uygun bir fiyat için çok yönlü ve yetenekli bir mod ve tank sunar; Revenger modunu ve NRG Mini Tankı eşleştirmek, bu kit yeni veya deneyimli vaper için harika bir seçenektir.

Vaporesso'nun Omni Board 2.0 yongasını kullanan Revenger mod, beklediğiniz tüm özelliklerle doludur ve bir kaçınız da olmayabilir. Değişken watt ve voltaj kontrolü, tam sıcaklık kontrol paketi ve bypass modu, ayrıca özelleştirilmiş watt eğrisi (CCW) ve özelleştirilmiş sıcaklık eğrisi (CCT) çıkış modları elde edersiniz. Temel olarak, istediğiniz şekilde vape ve kolayca ruh halinize uygun olduğunda şeyler arasında geçiş yapabilirsiniz.

Vaporesso Revenger, 2.5A hızlı şarj yetenekleri, dengeleyici bir şarj sistemi ve çift 18650 pilleriniz (dahil değildir) tamamen şarj oluncaya dek size ne kadar uzun olduğunu söyleyen 0.91 OLED ekrana sahiptir. Ekranda ayrıca beklediğiniz geniş bir veri yelpazesi ve Gerçek Zamanlı Saat ekranı da bulunur.

NRG Mini Tank, 5ml kapasiteye ve kullanımı kolay bir üst dolumlu sürgü sistemine sahiptir. Büyük bir doldurma portu ortaya çıkarmak için kapağı kaydırın! Vaporesso'nun GT coillerini kullanarak, nasıl çalıştığınıza uygun çok çeşitli coil yapılandırmaları sunar.

Size çok çeşitli coil seçenekleri sunabilen bir tankla size çok yönlü ve zengin özelliklere sahip bir kit arıyorsanız, Vaporesso Revenger Kit tam size göre!

Revenger Mod Özellikleri ve Spesifikasyonları:

Boyutlar: 45mm Uzunluk x 89mm Yükseklik x 28mm Derinlik

Watt aralığı: 5W - 220W

Gerilim Aralığı: 0V-9V

Direnç Aralığı: 0.05-5Ω

Vaporesso Omniboard 2.0 yongası

0,96 'OLED Ekran

Çıkış Modları: VW (H / N / S), CCW, CCT, VT (NI, TI, SS), TCR (M1, M2), RTC, Bypass

Sıcaklık Kontrol aralığı 100 ° C - 315 ° C / 200 ° F - 600 ° F

İki 18650 Pil gerektirir (Dahil Değil)

NRG Mini Tank Özellikleri ve Özellikleri:

Boyutlar: 47mm Yükseklik x 23mm Çap

Paslanmaz Çelik Konstrüksiyon

5ml Tank Kapasitesi

510 Diş Açma

Vaporesso GT Coil Sistemini Kullanır

Vaporesso Revenger Paket içeriği:

Vaporesso Revenger 220W Mod

NRG Mini Tank

GT8 0.15Ω Coil

GT4 0.15Ω Coil (Önceden yüklenmiş)

Yedek Cam

USB kablosu

Kullanım kılavuzu

Bilgi ve Sipariş için vaporessorevengerkit.com

Etiketler
Sigara