One Hit Wonder My Man Likit

Herkes dondurmayı sever. My Man One Hit Wonder, Napoliten dondurmanın nefis bir lezzet profilini sunar.

One Hit Wonder My Man Likit

Herkes dondurmayı sever. My Man One Hit Wonder, Napoliten dondurmanın nefis bir lezzet profilini sunar. Her ikisi de vanilya notalarına sahip tatlı bir çilekli nefes ile lezzetli bir çikolatalı nefes, sizi daha fazlasını isteyecektir. Sıcak yaz günleri için mükemmel bir meyve suyu!

One Hit Wonder My Man Likit sizi gülümsetecek. Sizi kremalı bir çikolata ile açıp, sütlü, ve erimiş bir çikolata arka plan üzerinde pürüzsüz bir şekilde dönen bir vanilya demlenmiş çileğe doğru genişleyen Neapolitan lezzet deneyimini sorunsuz bir şekilde geçirir. Bir tabakta eriyen dondurma gibi, sert lezzet kenarları yoktur, sadece nefis harmanlama notaları bulunur.

Birçokları için, yükselen silme aroması bulutları, vape deneyiminin önemli bir parçasıdır. One Hit My Man Wonder Likit bu sayıyı tam olarak veriyor ve tatlı vape suyu sevgilisini kovalayan bulut için ideal bir seçim yapıyor. Bu, kabarma söz konusu olduğunda büyüyü yaratan VG / PG oranıdır. Aynı zamanda karışıma sadece doğru hafif tatlı notu ekleyerek lezzet yaratmaya yardımcı olur. Hepsini doğru bir dengede bir araya getirmek için usta bir miksere ihtiyaç var.

2015 yılında ayrılan Muffin Man lezzetlerinden bu yana One Hit Wonder Likit, tekrar tekrar lezzet geliştirme ustası olduğunu göstermiştir. Bu, el yapımı yaratıcı, ilginç ve hepsinden önemlisi tamamen lezzet verici lezzetlere odaklanan bir esnaf vape suyu üreticisi. Los Angeles, Kaliforniya'da bulunan One Hit Wonder Likit, sürekli olarak en iyi kalitede, tamamen Amerikan yapımı bir ürün olan yüzde 100 TruNic sıvı de dahil olmak üzere ellerini kaldırabilecekleri en kaliteli malzemeleri kullanıyor.

One Hit Wonder E-Likit'ten My Man, 0 mg, 3 mg ve 6 mg sertlik dereceleri arasındadır. Kullanımı kolay Unicorn Şişe ile birlikte gelir, böylece dökülme ve israf endişesi duymadan size ihtiyacınız olan vape suyunu beraberinde getirebilirsiniz. Elinizdeki macera sizi nereye götürürse götürsün, One Hit Wonder'in vaping keyfiniz için ustaca yarattığı, lezzetli, pürüzsüz, kalabalık, hoş Neapolitan tatlı lezzet deneyimi için bir veya iki dakikanızı ayırabilirsiniz.

One Hit Wonder Likit Diğer Aromaları:

One Hit Wonder Muffin Man Likit

Muffin Man inhale lezzet profilinin tarçın ve elma kısmından oluşur. Elmalar hissi tadı tomurcuklarına çarpar ve yavaşça nefis tarçın deneyimine dönüşür. Taze pişmiş çörek aroması devreye girdiğinde ve tarçınlı elma teneffüsüyle mükemmel bir şekilde harmanlandığında soluk verilir.

One Hit Wonder The Man Likit

One Hit Wonder The Man, etli, sulu çileklerin nefis karışımını üstüne tatlı krema ile birlikte sunar. Adam o kadar yoğun ki, tatlı bir diş almanın nasıl bir şey olduğunu hatırlamayacaksın.

One Hit Wonder Inha The Man taze çileklerin tatlı notaları damak tadınıza bakmadan büyüleyici bir dansta dans ediyor. Bu çilekler otantik bir tada sahiptir, ağzınız sadece düşünceden zevkle sulanır. Nefes verirken, tatlı pürüzsüz tatlı krem, en zarif tatlı dişi isteklerini tatmin eden çilek aroması ile birleşir.

One Hit Wonder Magic Man Likit

Tatlı karpuz sakızlı meyvenin enfes lezzet kombinasyonunu sunar. One Hit Wonder Magic Man'in teneffüsünde, şeker kaplı meyveli sert şeker vape suyu , tat alıcılarınızın üzerindeydi, size tüm bir şekerci dükkânına erişim sağlıyor. Nefes verirken, yumuşak bir karpuz sakızlı bazı, asla unutamayacağınız tatlı bir muamele oluşturmak için meyveli şeker tadıyla birleşir.

One Hit Wonder Rocket Man Likit

Hafif bir tart olan yoğurt üstüne taze dağ yaban mersini ve tuzlu granolayı dengelemek: Rocket Man, yoğurt dünyasında eşit olmayan ahenkli bir karışımdır. Teneffüsün ince tatlı tartığından damak temizleme teneffüsüne, bu dünyanın dışında bir lezzet için hazırlanın! Sürüş keyfi!

One Hit Wonder Army Man Likit

Ustaca yapılan turta limonu turunçgiller ile dengelenmiş şekerli süt kremalı katmanları ile Army Man, dünyadaki lezzet tomurcuklarını istila etmeye hazır.

One Hit Wonder Island man Likit

anlatmak için efsanevi bir masal ile yeni bir ağız sulandıran tropikal karışımdır. Efsaneye göre, Ada Adamı, insanoğlunun bildiği en lezzetli tropikal meyve karışımını açığa çıkarmak amacıyla eski bir volkandan doğdu. Bu vape suyu, büyüleyici tropik meyvelerden oluşan bir yumrukla dalgalanan sulu ada meyvelerinin bir karışımıdır.

One Hit Wonder Island Man Iced

One Hit Wonder Island Man Buzlu, serinletici ve canlandırıcı buzlu bir yüzeye sahip olan ağız sulandıran bir tropikal mango, hindistan cevizi ve ananastır.

Bilgi ve Sipariş için one hit wonder likit

Etiketler
Napoli