Öğrencileri Umre'ye yollayıp, 'Erdoğan için dua edin' dediler

164 lise öğrencisi Umre’ye götürüldü. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerinden Erdoğan için dua etmelerini istedi.

Öğrencileri Umre'ye yollayıp, 'Erdoğan için dua edin' dediler

Gaziantep İl Müftülüğü ve Şahinbey Belediyesi arasında imzalanan işbirliği anlaşmasıyla, 164 öğrenci Umre’ye götürüldü. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Umre’ye giden lise öğrencilerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua etmelerini istedi.

Birgün gazetesinden Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre belediye ile müftülük arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışması için lise öğrencilerine, “İslam İlmihali” kitabı dağıtıldı. Kitabın içeriğine ilişkin yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilerin, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın görevlendireceği personel eşliğinde Umre’ye götürüleceği bildirildi. BirGün’ün Kasım 2018’de gündeme getirdiği yarışmanın sonuçları önceki gün açıklandı.

Şahinbey Belediyesi tarafından organize edilen kitap okuma projesinde dereceye giren ve Umre’ye gitmeye hak kazanan 164 öğrenci için dün “uğurlama töreni” düzenlendi. Törene katılan Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu, Umre’ye gidecek öğrencilerin aileleri, ülkeleri, İslam alemi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için dua etmelerini istedi.

Etiketler
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Lise Öğrenci