5 yaşındaki Ali sabaha kadar babası Eren Erdem'i bekledi

Eren Erdem İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın jet itirazıyla tahliye edilmedi. 5 yaşındaki oğlu Ali onu sabaha kadar bekledi.

5 yaşındaki Ali sabaha kadar babası Eren Erdem'i bekledi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Eren Erdem hakkında kaçma şüphesi iddiasıyla tahliye kararına jet hızıyla itiraz etti. Erdem'in tahliyesini bekleyen ailesi isyan etti. 5 yaşındaki oğlu Ali ise gelmesini beklediği babasına kavuşamadı.

Eren Erdem'in tahliye kararı sonrası oğluna babasına kavuşacağı söylenmişti. Fakat mahkemenin itirazı bu kavuşmayı engelledi.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Eren Erdem'in oğlunun bekleyişini "Bu acıya son verin" diyerek duyurdu.

Yarkadaş twitter hesabından, "Eren Erdem'in oğlu Ali, dün babasını görebileceğini öğrenince, sabaha kadar uyumadı;kedisiyle bekledi. Tek amacı 194 gün sonra babasının sesini duyabilmekti. Ali, babasının cezaevinde olduğunu bilmiyor; işlerinin yoğunluğundan dolayı görüşemediklerini sanıyor. Bu acıya son verin!" notunu paylaştı.

5 yaşındaki Ali sabaha kadar babası Eren Erdem'i bekledi - Resim : 1

Öte yandan Eren Erdem bugün bir kez daha hakim karşısına çıkacak. Yarkadaş duruşma saatini twitter hesabından "Arkadaşımız CHP PM Üyesi Eren Erdem, saat 11.00'de İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde olacak" diyerek duyurdu.

5 yaşındaki Ali sabaha kadar babası Eren Erdem'i bekledi - Resim : 2

Etiketler
Eren Erdem Savcı Tahliye