Yılmaz Özdil 'Emniyetimiz Sedat Peker'le irtibatım olup olmadığını sormuş' dedi, 'örgütünü' açıkladı

Sözcü yazarı Özdil, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in 'basın danışmanı' olarak bilinen Emre Olur'a gazetecilerle ilgili yöneltilen soruları tiye aldı; "Emniyetimiz Sedat Peker'le irtibatım olup olmadığını sormuş. Kız babası örgütü mensubuyuz."

Yılmaz Özdil 'Emniyetimiz Sedat Peker'le irtibatım olup olmadığını sormuş' dedi, 'örgütünü' açıkladı

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere kimi siyasi ve bürokratlarla ilgili ifşalarıyla gündemde olan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur'un sorgusuna değindi.

Emniyette Olur'a, aralarında kendisinin de bulunduğu bazı gazetecilerin Peker'le bağlantısnın olup olmadığını sorduklarını belirten Özdil, şunları kaydetti:

"(...) Dünya basın tarihinde sayın medyamızın son 10 yılındaki halinden daha büyük, daha kötü, daha ölümcül organize suç örgütü var mı? Gazete köşelerinden ihaleleri, borsayı manüple etmiyorlar mı? Kendi patronlarının rakiplerini manşetlerinden infaz etmiyorlar mı? Ekranlardan tehdit ederek, korkutarak, sindirerek, kimisinin televizyonunu, kimisinin bankasını, kimisinin fabrikasını, kimisinin madenini, kimisinin telefon şirketini, kimisinin enerji şirketini, kimisinin otelini elinden almadılar mı? Organize suç örgütü daha nasıl olur kardeşim?

Sayın emniyetimiz, Sedat Peker'le irtibatım olup olmadığını sormuş. Daha önce açıklamıştım ama, bir de burdan yazılı olarak vereyim. Kız babası örgütü mensubuyuz."

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Etiketler
Yılmaz Özdil Muş Sedat Peker Suç örgütü