Gezi tutuklusu Çiğdem Mater'in yapımcısı olduğu filmin gösteriminde mektubu okundu: Yeniden buluşmak için sabırsızlanıyorum

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Çiğdem Mater'in, yapımcısı olduğu “Yaban” filminin gösterimine gönderdiği mektup ekip arkadaşları tarafından okundu.

Gezi tutuklusu Çiğdem Mater'in yapımcısı olduğu filmin gösteriminde mektubu okundu: Yeniden buluşmak için sabırsızlanıyorum

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Yarışması’nda yer alan, Gezi tutuklusu Çiğdem Mater’in yapımcısı olduğu “Yaban” filminin gösteriminde mesajını ekip arkadaşlarından Damla Kırkalı okudu.

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan Çiğdem Mater, gönderdiği mektupta “Özgür günlerde, festivallerde, Adana’da yeniden buluşmak için sabırsızlanıyorum” dedi.

Mater’in mektubu şöyle:

“Çok sevgili Adanalı sinema severlere, bugün çok emek verdiğimiz filmimiz Yaban’ı perdede sizinle birlikte izleyemediğim için çok üzgünüm. Ne güzel ki filmimizin şahane ekibinin en azından bir kısmı bugün sizinle birlikte oradalar!

Hep çok sevdiğim Adanalı izleyicilerle soru-cevabı kaçıracağım, Yaban’la birlikte annelik, kadınlık ve göçmenlik üzerine birlikte düşünüp konuşamayacağımız için çok üzgünüm!

Özgür günlerde, festivallerde, Adana’da yeniden buluşmak için sabırsızlanıyorum. Bakırköy Kadın Cezaevi’nden sevgilerimle…”

Etiketler
Gezi davası Bakırköy Çiğdem Mater Film