Fatih Altaylı'dan sert çıkış: Kudurun şerefsizler!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, kendisine hakaret edenlere yönelik olarak "Ulan bu ülkeyi size rağmen sevip size rağmen düşünmeye devam edeceğiz. Kudurun şerefsizler" ifadesini kullandı.

Fatih Altaylı'dan sert çıkış: Kudurun şerefsizler!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, orman yangınları ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısı randevularıyla ilgili paylaşımlar yaparken kimi sosyal medya kullanıcılarının hakaretlerine maruz kaldığını söyledi.

"Bayram günü tatil yaparken aşı olmak isteyenler aşı olabilsin diye, memleketin ormanları yanmasın diye bir şeyler yapmaya çalışıyorum" diyen Altaylı, şöyle devam etti:

"Karşılığında şerefsizlerin hakaretine maruz kalıyorum. Ulan bu ülkeyi size rağmen sevip size rağmen düşünmeye devam edeceğiz. Kudurun şerefsizler."

Fatih Altaylı'dan sert çıkış: Kudurun şerefsizler! - Resim : 1

NELER DEMİŞTİ?

Altaylı, koronavirüs aşısı randevularıyla ilgili "Randevusu açıp vatandaşa randevu verip hastane kapısında yeterli aşı yok diyerek geri çevirmek neyin nesi! Aşı yoksa randevu vermeyin. Bayram günü milleti hastane önünde rezil etmeyin. Önce hastanelere aşı yollayın sonra randevu verin. Çok mu zor" demiş; ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yla kendisini araması üzerine bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti:

"Bakan Koca ile konuştuk. Elinde Aşı olmayan hastanelere randevu verilmeyecek. Bayram süresince 6 lı gruplar aranmadan bir kişi bile gelse aşısı yapılacak. Her ilde birden fazla hastanede mutlaka aşı bulunması yarından itibaren sağlanacak."

Gazeteci, orman yangınlarıyla ilgili de kendisine gelen bir mesajı aktararak şu paylaşımları yapmıştı:

"Bir arkadaşım yolladı. 'Hisarönü, İnbükü ( Emel Sayın ). İki çadırlı genç, uyarılarımıza rağmen ‘yeterli önlemi aldık’ diyerek yaktıkları ateşi söndürmüyor. İhbar ettik, gelen yok. Ormanlar yanıyor diye de ağıt yakarlar sonrasında.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı mesaj attı. 'Hemen ilgileniyoruz' dedi. Orman yansa bu ateşi yakan sorumsuzlar yangın söndürme çalışmasına katılıp kahramanlık taslardı. Yukarı bıraktıkları araçlarının plakaları da tespit edilmiş bu arada.

Orman güvenliği gelmiş ve orman içinde ateş yapan sorumsuzlara müdahale ediliyor. Umarım haklarında dava da açılır ve çok ciddi cezalara çarptırılırlar."

Etiketler
Fatih Altaylı Habertürk Hakaret