Balıkesir'de kadın cinayeti: Uzaklaştırma kararı aldırdığı erkek tarafından öldürüldü

Balıkesir'de İsmail Ertek (56), tartıştığı 1 çocuk annesi Sevim Özdemir'i (38) pompalı tüfekle öldürdükten sonra kendi başına da ateş ederek ağır yaralandı.

Balıkesir'de kadın cinayeti: Uzaklaştırma kararı aldırdığı erkek tarafından öldürüldü

Olay, saat 09.30 sıralarında, Edremit ilçesindeki Oruç Reis Parkı yakınlarında meydana geldi.

İsmail Ertek ve Sevim Özdemir, bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Ertek, kaçmaya çalışan Özdemir'e pompalı tüfekle ateş ederek sırtından vurdu.

Ertek, daha sonra aynı silahı kendi başına dayayıp, ateşledi. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Sevim Özdemir'in yaşamını yitirdiğini belirledi. İsmail Ertek ise ağır yaralı olarak ambulansla Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

BİRÇOK KEZ UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Katledilen Sevim Özdemir'in saldırgan İsmail E. hakkında birçok kez uzaklaştırma kararı aldırdığı ve son olarak ise elektronik kelepçe için başvuru yaptığı öğrenildi.

Cinayetle ilgili Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Sevim Özdemir’in cenazesiyse olay yerinden alınarak otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. (İHA-DHA)

Etiketler
Balıkesir