Necip Hablemitoğlu soruşturmasında aranıyordu: Levent Göktaş'ın kaçış anları ortaya çıktı

Ankara'da 20 yıl önce evinin önünde suikaste uğrayan Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesinde "planlayıcı" olarak aranan eski Özel Kuvvetler mensubu Mustafa Levent Göktaş'ın görüntüleri ortaya çıktı.

Necip Hablemitoğlu soruşturmasında aranıyordu: Levent Göktaş'ın kaçış anları ortaya çıktı

Fethullahçı tehlikeyi ilk dile getirenlerden Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu cinayetiyle ilgili soruşturmada yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

20 yıl önce Ankara'da evinin önünde suikaste uğrayan Necip Hablemitoğlu'nun cinayetiyle ilgili suikastın planlayıcısı olarak aranan eski Özel Kuvvetler mensubu Mustafa Levent Göktaş yakalanmamak için 13 günde 5 ev değiştirdi. Suikast tarihi olan 18 Aralık'a kadar dosyanın zaman aşımına uğrayacağını düşünerek saklanmak için 6 aylığa villa kiralayan Göktaş'ın bütün planları deşifre oldu.

Necip Hablemitoğlu soruşturmasında aranıyordu: Levent Göktaş'ın kaçış anları ortaya çıktı - Resim : 1

ÖNCÜ ARAÇ KULLANARAK KAÇTI

Sabah'tan Halit Turan'ın haberine göre, operasyon günü iki işbirlikçi ve bir avukatla buluştuğu restoranda kendisini yurtdışına kaçırmalarını isteyen, bıyıklarını da restoran tuvaletinde kesen Göktaş, şehir değiştirirken de polis noktalarına yakalanmamak için öncü araç kullandı.

Göktaş'ın yakalanması için oluşturulan özel ekip, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla 5 ev ile bir büyük şirket binasına operasyon düzenledi. Azmettirici iddiasıyla aranan Göktaş'ın yakalanması için tüm güvenlik birimleri ile hudut kapıları teyakkuza geçirildi.

Etiketler
Necip Hablemitoğlu Ordu Ankara Soruşturma