Murat Yetkin, Erdoğan'ın mitingiyle Mor ve Ötesi'nin konserini karşılaştırdı: 'İddia ediyorum...'

Gazeteci Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı'nda açıklamalarda bulunduğu tören ile Mor ve Ötesi'nin konserini karşılaştırdı; dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Murat Yetkin, Erdoğan'ın mitingiyle Mor ve Ötesi'nin konserini karşılaştırdı: 'İddia ediyorum...'

Gazeteci Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 'millet bahçesi' törenindeki söylemlerini değerlendirdi. Bunun, Erdoğan'ın 'en zor mitingi olduğunu' ifade etti.

yetkinreport.com'daki yazısında bu açıklamalarda tek bir yeni unsur olmadığını kaydeden Yetkin, "Herhangi bir TBMM Grup konuşması gibiydi. Yine Bay Kemal, yine (daha geçen çarşamba günkü Grup Konuşmasında, henüz ABD’nin ‘yapmayın’ demesinden önce duyurduğu) PKK’ya Suriye operasyonu, yine ekonomiyi mahveden dış güçler… Adeta bir 'en beğenilen' şarkılar albümü tanıtımı konseri gibiydi" görüşünü dile getirdi.

Yetkin, bir gün önce Beşiktaş'ta Vodafone Park Stadı'nda Mor ve Ötesi konseri olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

'ERDOĞAN'IN MİTİNGİNE GİDİP ONA OY VERMEYECEKLERİN ORANI, MVÖ KONSERİNDEKİ ERDOĞAN'A OY VERECEKLERDEN FAZLADIR'

"Stadyumun 42 bin 590 kişilik kapasitesi yanı sıra saha da tıklım tıklım dolmuştu; 50-60 bin arası varsayılabilir. Miting gibiydi. Çünkü iddia ediyorum, Erdoğan’a kalabalık yapılan kitlelerden Erdoğan’a oy vermeyeceklerin oranı, Mor ve Ötesi konserine bilet alıp gidenler arasında Erdoğan’a oy vereceklerden fazladır."

Yetkin'in yazısının tamamını okumak için tıklayın.

Etiketler
Konser Miting Mor ve Ötesi Murat Yetkin