Avansas 2022 Ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İçeriğinde neler var?

Ramazan ayında dengeli ve sağlıklı beslenmenin temelini oluşturan gıda maddeleri Avansas Ramazan paketi çeşitleri içinde bir araya geliyor.

Avansas 2022 Ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İçeriğinde neler var?

Ramazan kolisi fiyatları paketin kapsamına ve içerisindeki ürünlere göre değişiklik gösterebilmektedir. Avansas Ramazan kolisi hazırlanırken tüketicilerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurulur. Bu doğrultuda erzak kolisi içerisine yağ, bakliyat, salça, makarna, şeker ve çay gibi öncelikli gıda maddeleri koyulur.

Avansas’ın 3 çeşit ramazan kolisi bulunmaktadır. Ramazan Kolisi 145 TL, Büyük Ramazan Kolisi 209 TL, Mega Ramazan Kolisi ise 329 TL fiyatlar ile satışa sunulmaktadır. Bununla birlikte Avansas ürün içeriğinde ve fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

AVANSAS RAMAZAN KOLİSİ

Avansas 2022 Ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İçeriğinde neler var? - Resim : 1

Avansas Ramazan kolisi içerisinde; bulgur, makarna, pirinç, salça, yağ, un, sıvı yağ, çorba, çay, tuz ve şeker gibi 11 temel gıda ürünü yer alır.

Avansas 2022 Ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İçeriğinde neler var? - Resim : 2

BÜYÜK RAMAZAN KOLİSİ

Avansas 2022 Ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İçeriğinde neler var? - Resim : 3

Büyük Ramazan Kolisi içinde; pirinç, bulgur, mercimek, makarna, arpa şehriye, un, şeker, irmik, salça, sıvı yağ, çay, çorba, zeytin, puding gibi 18 temel gıda ürünü vardır.

Avansas 2022 Ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İçeriğinde neler var? - Resim : 4

MEGA RAMAZAN KOLİSİ

Avansas 2022 Ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İçeriğinde neler var? - Resim : 5

Mega Ramazan Kolisi ise pirinç, bulgur, fasulye, nohut, mercimek, un, makarna, arpa şehriye, un, sıvı yağ, şeker, salça, çay, çorba, zeytin, reçel, çokokrem, irmik, Türk kahvesi gibi 23 temel gıda ürününden oluşur.

Avansas 2022 Ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İçeriğinde neler var? - Resim : 6

AVANSAS RAMAZAN KOLİSİNİ BİR İŞ GÜNÜNDE TESLİM EDİYOR

Ramazan kolisi yardımı yapacak olan kişiler ve personel memnuniyetini artırıp personellerin değerini somutlaştırmak isteyen şirketler için en önemli noktalar arasında; Ramazan kolisi içeriği, fiyatı, ürünlerin kalitesi ve teslimatın ne kadar hızlı gerçekleşeceği sayılabilir. Avansas satın alınan Ramazan paketlerini avazone bölgesindeki iller için yalnızca 1 iş gününde teslim etmektedir. Böylece diğer kriterlerin tamamında olduğu gibi hızlı teslimat konusunda da beklentileri en üst noktada karşılamaktadır.

GÜVENLİ VE HİJYENİK TESLİMAT İÇİN AVANSAS'I SEÇİN

Avansas Ramazan erzak paketi seçeneklerinin tümünde kaliteli ve güvenilir markaların ürünlerine yer verilir. Yayla, Tukaş, Bizim, Ofçay, Mutlu ve Ülker gibi kalitesi tescilli markaların ürünlerinden oluşan Avansas Ramazan paketi seçenekleri en uygun fiyatlarla sizlere sunulur.

Sipariş verilen tüm ürünlerin teslimatı, hijyen kurallarına uygun ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilir. Maskeli ve eldivenli çalışanların, hijyenik bir ortamda ürünleri kolilere yerleştirmesinden sonra koliler taşıma ve teslimat sürecinde herhangi bir zarar görmeyecekleri şekilde ambalajlanır. Avansas Ramazan kolileri diğer kolilere göre daha dayanıklı olan çift oluklu dopel kolilerle ulaştırıldığı için taşıma sırasında ürünlerin zarar görmesi söz konusu değildir. Oluklu yapısından dolayı kolayca deforme olmayan çift oluklu dopel koliler içerisindeki Avansas ürünleri zarar görmeden en güvenilir şekilde taşınabilmektedir. Teslimat sürecinde de aynı şekilde güvenlik ve hijyen standartlarına uygun hareket edilmesi Avansas’ın temel ilkelerinden biridir.

Advertorial

Etiketler
Ramazan kolisi