Fethullah Gülen'in 'son arzum' videosu: Eski video apar topar montajlandı!

FETÖ’cülerden üst üste gelen yalanlamalardan sonra, FETÖ’nün Youtube kanalında dün akşam “Günah ve tevbe” başlıklı bir video yaymlandı.

Fethullah Gülen'in 'son arzum' videosu: Eski video apar topar montajlandı!

Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fetullah Gülen'in hayatını kaybettiği iddia edildi.

İddia, New Jersey’de bulunan Tughra Books isimli kitap yayıncısının Twitter hesabından paylaşılan taziye mesajında yer aldı. Mesajda, örgütü artık Gülen'in kara kutusu ve özel kalemi Cevdet Türkyolu’nun temsil edeceği de öne sürüldü.

Fethullah Gülen'in 'son arzum' videosu: Eski video apar topar montajlandı! - Resim : 1

Bazı kaynaklar ise Fetullah Gülen'e yakın hesapların hacklenerek böyle bir mesaj paylaştığını iddia etti.

EKREM DUMANLI’DAN MESAJ

FETÖ’nün kapatılan Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni firari Ekrem Dumanlı ise “öldü” iddialarından bir saat önce Gülen'i ziyaret ettiğini öne sürerek, “Sonra gördüm ki bazı zevzekler gün boyu öldü haberi yaymışlar. Bunlara haber vereyim, çoğunuzun helvasını yiyecek kadar sağlıklı, yaşıyor” mesajını paylaştı.

Fethullah Gülen'in 'son arzum' videosu: Eski video apar topar montajlandı! - Resim : 3

ÜST ÜSTE YALANLAMALARDAN SONRA DİKKAT ÇEKEN VİDEO

FETÖ’cülerden üst üste gelen yalanlamalardan sonra, FETÖ’nün Youtube kanalında dün akşam “Günah ve tevbe” başlıklı bir video yayınlandı.

Gülen videoda, “Dünya muhabbeti istikametinde bir adım atınca, o bir adım, ikinci adımı atmanın zorlayıcı bir sebebi ve aynı zamanda bir referansıdır. Olumsuz şeylere doğru atılan her adım, ikinci yanlış adıma bir çağrıdır, bir davetiyedir” mesajını veriyordu. Videonun sonunda ise “günahı umursamamak, en büyük günahtır” deniliyordu.

Ancak, Gülen’in bu videosu yeni değil…

Dün akşam paylaşılan bu video, Gülen’in 16 Ekim 2016 tarihli 35 dakikalık videosundan montaj yapılarak hazırlandı.

Videonun ilk başlığı ise “İftiralar, Zulümler Ve Son Arzum”.

Bu videoda Gülen son arzusunu “Ölüme gülerek gideceğim; son arzum sorulursa, ölmeden evvel o zalimlerin ve dilsiz şeytanların yüzlerine tükürmek isteyeceğim!..” sözleriyle açıklıyor.

“Öldü” iddiasının ardından Gülen’in “son arzusunun” yer aldığı eski videosunun montaj yapılıp yayınlanması dikkat çekti.

Etiketler
FETÖ Montaj YouTube