HSK'dan firari Galip Öztürk ile fotoğrafı çıkan hakim Kemal Alver için karar

HSK, firari iş insanı Galip Öztürk ile aynı karede fotoğrafı ortaya çıkan Hakim Kemal Alver’i Samsun Adalet Komisyonu Başkanlığı görevinden alarak, olayla ilgili inceleme başlattı.

HSK'dan firari Galip Öztürk ile fotoğrafı çıkan hakim Kemal Alver için karar

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) firari Türkiye'de adam öldürülmesine azmettirmekten müebbet hapis cezası onanması üzerine Gürcistan'a kaçan Metro Holding Onursal Başkanı Galip Öztürk ile aynı karede fotoğrafı ortaya çıkan Hakim Kemal Alver’i Samsun Adalet Komisyonu Başkanlığı görevinden alarak, olayla ilgili inceleme başlattı.

Galip Öztürk hakkında Türkiye’de yakalama kararı bulunuyor.

HSK'dan firari Galip Öztürk ile fotoğrafı çıkan hakim Kemal Alver için karar - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanlığı'nın Türkiye'nin en büyük 30 organize suç örgütü raporunda Galip Öztürk 7. sırada yer alıyor.

Gürcistan'da kaçak olarak hayatını sürdüren Galip Öztürk'ün kendisine ait sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı aile fotoğrafı ile büyük bir skandal ortaya çıktı.

Öztürk'ün eşi, çocukları ve şirket çalışanları ile çekindiği fotoğrafta, fotoğrafı çekenlerin Öztürk'ün arkasındaki camdan yansıması, Türkiye’deki adalet sistemini gözler önüne serdi.

Fotoğraf çekenlerin arasında Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Kemal Alver'in de olduğu görüldü.

Galip Öztürk'ün sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Alver'in de görüntüsünün ortaya çıkması üzerine Öztürk yayımladığı fotoğrafı kaldırdı. Fotoğrafı yayından kaldıran Öztürk kısa süre sonra Alver’i fotoğraftan kırparak aynı fotoğrafı tekrar paylaştı.

HSK'dan firari Galip Öztürk ile fotoğrafı çıkan hakim Kemal Alver için karar - Resim : 3

Etiketler
Kemal Öztürk Samsun