Fatih Altaylı'dan AKP'ye: Bu faturalar can yakar, yalandan şov bile yapamazsınız!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, son dönemde yapılan zamlarla ilgili iktidar partisi AKP'ye "İktidar sahiplerinin haberi olsun ki, bu faturalar can yakar" diye seslendi.

Fatih Altaylı'dan AKP'ye: Bu faturalar can yakar, yalandan şov bile yapamazsınız!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, yılbaşında fahiş bir oranda zamlanan elektrik faturalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bu ay gelen faturanın, geçtiğimiz ay ödediğinin hemen hemen 2 katı olduğunu belirten Altaylı, "İktidar sahiplerinin haberi olsun ki, bu faturalar can yakar. Ve bu faturalar için ortalıkta kürsülerden suçlayacağınız 'teröristler' ya da 'dış güçler' veya 'üst akıllar' yoktur" ifadesini kullandı. Ardından şunları kaydetti:

"Fahiş zam yapan elektrik şirketlerini polise ya da jandarmaya bastırıp, yalandan şov bile yapamazsınız. Bugün tek başına yaşayan bir emeklinin elektrik faturası 200 TL’nin altına inemiyorsa, ucuz tarifeden verdiğiniz 170 kilovat saatlik enerji bugünün elektro dünyasında komik kalıyorsa emin olun bu faturayı sadece gariban vatandaş ödemez.

Hiç sevmediğim ve ucuzlaştırdığınız bir kelime ama bunun bir 'bedeli' vardır. 'Vatandaş ödüyor bize ne' diye düşündüğünüz çok belli. Vatandaş o bedeli size rücu edecektir. Sandıkta fatura bulursanız, hiç şaşırmayın."

Etiketler
Fatih Altaylı Habertürk