Optimar, anket sonuçlarını yayınladı: 2021'de en çok hangi isim konuşuldu, yılın iyilikseveri kim oldu?

Optimar Araştırma Şirketi'nin açıkladığı anket sonuçlarına göre 2021'de Türkiye'de en çok konuşulan isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ikinci, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu üçüncü sırada yer aldı.

Optimar, anket sonuçlarını yayınladı: 2021'de en çok hangi isim konuşuldu, yılın iyilikseveri kim oldu?

GERÇEK GÜNDEM - Optimar Araştırma Şirketi, Türkiye'nin Nabzı araştırmasının aralık ayına dair sonuçlarını resmi Twitter hesabında yayınladı.

Araştırma kapsamında katılımcılara, "Sosyal medyayı en iyi kullanan siyasetçi kimdir?" sorusu yöneltildi. Yanıtlarda ilk sırada yüzde 24,3 ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yer alırken, onu yüzde 12,6 ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu izledi. Mansur Yavaş, yüzde 10,8'le üçüncü sırada yer aldı.

Optimar, anket sonuçlarını yayınladı: 2021'de en çok hangi isim konuşuldu, yılın iyilikseveri kim oldu? - Resim : 1

YILIN EN ÇOK KONUŞULAN KİŞİSİ

2021 yılının en çok konuşulan kişisi katılımcılara göre yine Erdoğan oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sıralamanın üstlerinde yer alıyor.

Optimar, anket sonuçlarını yayınladı: 2021'de en çok hangi isim konuşuldu, yılın iyilikseveri kim oldu? - Resim : 2

EN AKILDA KALAN HABER HANGİSİYDİ?

Katılımcıların "2021 yılının en akılda kalan haberi sizce hangisi?" sorusuna verdiği yanıtlara göre geçtiğimiz yılın en akılda kalan haberi orman yangınları olurken Karadeniz'de doğalgaz bulunması, sel felaketi, pandemi tedbirleri ve kadın cinayetleri de unutulamayan haberlerden oldu.

Optimar, anket sonuçlarını yayınladı: 2021'de en çok hangi isim konuşuldu, yılın iyilikseveri kim oldu? - Resim : 3

YILIN EN İYİLİKSEVERİ: HALUK LEVENT

Araştırmada yılın en iyilikseveri sorusuna yanıt olarak en çok AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent'in adı verildi. Onu ikinci sırada Müge Anlı, üçüncü sırada medya patronu Acun Ilıcalı izledi.

Optimar, anket sonuçlarını yayınladı: 2021'de en çok hangi isim konuşuldu, yılın iyilikseveri kim oldu? - Resim : 4

2021 YILININ EN İYİ ŞARKICISI KİM?

Türkiye'nin Nabzı - Aralık Ayı araştırmasında "2021 yılının en iyi şarkıcısı sizce kimdir?" sorusuna verilen yanıtlarda Melek Mosso grafiğin başında yer aldı. Sezen Aksu yakın bir oranla ikinci sırada yer alırken, Zeynep Bastık ise üçüncü sırada.

Optimar, anket sonuçlarını yayınladı: 2021'de en çok hangi isim konuşuldu, yılın iyilikseveri kim oldu? - Resim : 5

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Fahrettin Koca Recep Tayyip Erdoğan Türkiye