Marketlerde 'kotalı satış' dönemi; bu kez Armağan Çağlayan anlattı: Birden fazla çay alamazsın dediler

Armağan Çağlayan, alışveriş için gittiği markette üç çay alan bir kişiye birden fazla alamayacağının söylendiğini belirtti.

Marketlerde 'kotalı satış' dönemi; bu kez Armağan Çağlayan anlattı: Birden fazla çay alamazsın dediler

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından iktidarın ısrarcı olduğu 'yeni ekonomik model' Türk lirasında tarihi bir değer kaybına neden oldu. Döviz kurundaki yükselişle birlikte temel gıda malzemelerinin de yer aldığı birçok ürüne zam geldi. Market raflarındaki etiketlerin her gün değiştiği Türkiye'de kimi noktalarda kotalı satışlar yapıldığı yönünde de haberler gelmeey başladı.

Dün gazeteci İpek Özbey, 3 paket Türk kahvesi almak için gittiği markette kasiyerin ancak amirine danışarak 3 paket alabileceğini söylediğini aktardı.

MARKET KARARI: 1 PAKETTEN FAZLA ÇAY ALAMAZSIN

Bugün de Armağan Çağlayan, bir markette yaşadığı olayı sosyal medya hesabından aktardı. Çağlayan, markette bir kişinin 3 paket çay aldığını ancak market yönetiminin 1 paketten fazla çay alamazsınız' dediğini aktardı.

Çağlayan'ın yaşadığı olaya ilişkin paylaşımı şöyle oldu:

"Markette sırada önümdeki beyefendi 3 paket çay almış.2 paketini geri aldılar. 1 paketten fazla çay alamazsınız dediler. Market yönetiminin kararı böyleymiş. Adam itiraz etti ben aylık alıyorum, her hafta markete mi geleceğim diye ama nafile."

Etiketler
Armağan Çağlayan Market