Bakan Karaismailoğlu: Milletin parasını kendi paramız gibi koruduğumuza inanın

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, milletvekillerine "İyi işler yaptığımıza, devletin, milletin parasını kendi paramız gibi koruduğumuza inanın" diye seslendi.

Bakan Karaismailoğlu: Milletin parasını kendi paramız gibi koruduğumuza inanın

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile ilgili kuruluşların 2022 yılı bütçesinin görüşmelerinde milletvekilleri görüşlerini açıkladı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç'ın vefat haberinin ulaşması nedeniyle soru cevap işlemi yapılmadı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Sayıştay raporlarının kendileri için çok kıymetli olduğunu, bunlara gerekli cevabın verilmesi gerektiğini ve bu raporların titizlikle incelendiğini anlatan Karaismailoğlu, "Komisyon toplantısında bazı gerginlikler oldu. Onu da lütfen üzerimizdeki sorumluluğa verin. Devletin, milletin parasını kullanıyoruz, sizlerin de bizleri rencide edici ve bizim hak etmediğimiz sözlerinize karşı gerginlik olmuştu. Ben haddimi aştıysam özür diliyorum sizlerden. Üzerimizde 700 bin çalışma arkadaşımızın sorumluluğu var. İyi işler yaptığımıza, devletin, milletin parasını kendi paramız gibi koruduğumuza inanın" diye konuştu.

Karaismailoğlu, gizli saklı hiçbir şeyin olmadığını, kendisinin ve ekip arkadaşlarının, talep edilen her bilgiyi verebileceklerini belirtti.

Etiketler
Adil Karaismailoğlu Para