Şişli'de kongre heyecanı: İki isim de Kaftancıoğlu'na yakın

CHP Şişli İlçe Başkanlığı kongresinde iki aday yarışıyor. Adaylar Hıdır Tanrıverdi, ilk hedefini 'küskünlükleri bitirmek' olarak açıklarken, Tamer Özcanlı, "Emeğimize ve örgütümüze güveniyorum" diyor.

Şişli'de kongre heyecanı: İki isim de Kaftancıoğlu'na yakın

CHP Şişli İlçe Başkanlığı'nın yeni yönetiminin belirleneceği Olağanüstü Kongre'de Avukat Hıdır Tanrıverdi ile Avukat Tamer Özcanlı yarışıyor. Gerçek Gündem'in aldığı kulis bilgilerine göre; her iki isim de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yakın olarak biliniyor. İlçe kongrelerinin ardından İstanbul İl Başkanlığı'na Kaftancıoğlu'nun tek aday olarak gitmesi de sürpriz olmayacak.

CHP Şişli İlçe Başkanlığı'nda 37. Olağan Kongre ile seçilen ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin görevlerinin, yönetim kurulundan on üyenin istifasıyla düşmesinin ardından bugün kongreye gidiliyor. Kongrede; başkan adaylarından Avukat Hıdır Tanrıverdi 'Şişli'de Biz Mevsimi Başlıyor' sloganını kullanırken, Avukat Tamer Özcanlı, "Şişli için hep beraber" sloganıyla yarışa katılıyor.

GÖKAN ZEYBEK DE KONGREYİ TAKİP EDİYOR

Kongreyi takip eden CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, sosyal medya hesabıntan yaptığı paylaşımda, "CHP Şişli İlçe Başkanlığımızın Olağanüstü Kongresi’ndeyiz. Sn. Hıdır Tanrıverdi ve Sn. Tamer Özcanlı'nın yarışacağı olağanüstü kongremizde delegemizin iradesi ile iktidar yolunda önemli sorumluluk üstlenecek olan yeni ilçe başkanımız ve yönetim kadromuza başarılar diliyorum" diye yazdı.

TANRIVERDİ: İLK HEDEFİM KÜSKÜNLÜKLERİ SONA ERDİRMEK

Hıdır Tanrıverdi adaylık duyurusunu yaptığı açıklamasında, "Örgütü birleştirmek, küskünlükleri sona erdirmek ilk hedefim olacak. Şiarımız, kurucumuz, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği, ‘Yurtta barış, dünyada barış’ sözünü ilke edinip, önce örgüt içinde sonra da Tüm Şişli’de barışı sağlayacağız." demişti.

TAMER ÖZCANLI: EMEĞİMİZE VE ÖRGÜTÜMÜZE GÜVENİYORUM

"Çocukluğumdan beri sol mücadelenin içindeyim" diyen Tamer Özcanlı ise adaylık konuşmasında, "Sol mücadelenin içinde olmaya gayret gösterdim. 2010 yılından beri Cumhuriyet Halk Partisi’nde gençlik çalışmalarında, çeşitli kurul ve komisyonlarda çalışarak görev aldım. CHP Şişli’nin duvarlarını yapıştırdım, pankarlarını astım, şu an oturduğunuz sandalyelerde sabahladım. Hiç kimsenin adayı değilim. Sadece emeğimize, partimize ve örgütümüze güveniyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler
Şişli Kongre