Bahçeli'nin arşivi hatırlatıldı, MHP'li vekil böyle hedef aldı: Operasyon çocukları

Cumhuriyet gazetesi ve yazarı Barış Terkoğlu'nu hedef alan MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, "operasyon çocukları" ifadelerini kullanan milletvekili, MHP'nin tutumunda değişiklik olmadığını öne sürdü.

Bahçeli'nin arşivi hatırlatıldı, MHP'li vekil böyle hedef aldı: Operasyon çocukları

MHP Kayseri Milletvekili ve Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, Bahçeli'ye 'arşiv' hatırlatması yapan Cumhuriyet gazetesini ve yazarı Barış Terkoğlu'nu hedef aldı.

Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu, "MHP, Soros’un partisi değildir" başlıklı yazısında tutuklu iş insanı Osman Kavala üzerinden başlayan tartışmalara değindi.

Terkoğlu, 2013'teki Gezi direnişi sırasında Bahçeli'nin “Gezi Parkı’nda yaşanan gelişmeler Türk milletini rahatsız etmiştir Başbakan’ın otoriter dili, bildik despotları aratmayacak davranışları tepkilerin hedefindedir" sözlerini hatırlattı.

Terkoğlu'nun, Bahçeli'nin yıllar önceki sözlerini gündeme getirmesinin ardından MHP Kayseri Milletvekili ve Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir Cumhuriyet'i ve Terkoğlu'nu hedef aldı.

'OPERASYON ÇOCUKLARI' İFADELERİNİ KULLANDI

Özdemir, "MHP, Gezi olarak isimlendirilen ve 2013 yılında yaşanan eylemlerin içinde, dışında yahut yanında ve yöresinde değildi!" iddiasında bulundu. Özdemir, "Durum böyleyken bir yandan Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, öbür yandan Oda TV isimli operasyon çocukları akıllarınca MHP’nin, Gezi Parkı Eylemleri olarak isimlendirilen meseledeki tutumumuzla, bugünkü tutumumuzun çeliştiğini iddia etmişler ama halt etmişler…" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin arşivi hatırlatıldı, MHP'li vekil böyle hedef aldı: Operasyon çocukları - Resim : 2

Etiketler
Kayseri Barış Terkoğlu Cumhuriyet Gazetesi Milletvekili