Paylaşımı saatler sonra sildiler: Yeni Şafak Cübbeli Ahmet’e savaş açtı!

Hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak gazetesi yine AKP’ye yakınlığıyla bilinen Cübbeli Ahmet’e resmen savaş açtı. Gazete Cübbeli Ahmet’i 'İmam hatiplerin son düşmanı’ olarak ilan etti.

Paylaşımı saatler sonra sildiler: Yeni Şafak Cübbeli Ahmet’e savaş açtı!

Ahmet Hakan’ın Tarafsız Bölge programında İmam Hatip liseleri hakkında skandal açıklamalarda bulunan Ahmet Hakan’a en büyük tepki Yeni Şafak gazetesinden geldi.

"İMAM HATİPLERİN SON DÜŞMANI CÜBBELİ AHMET"

CNN Türk ekranlarına çıkan Cübbeli Ahmet olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü buradaki konuşması esnasında 'Çocuklarınızı imam hatip ve ilahiyata göndereceğinize düz ortaokul ve liselere gönderin. Daha az hasarla çıkar' ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet’in bu çıkışına bir çok kesim tarafından tepki yağarken en sert tepkiyi ve haber başlığını Yeni Şafak Gazetesi attı. Erdoğan’a ve AKP hükümetine yakınlıyla bilinen gazete haberi internet sayfasında 'İmam hatiplerin son düşmanı Cübbeli Ahmet' okuyucularına duyurdu.

Haberin devamında ise gazete Cübbeli Ahmet’in imam Hatip Liselerine itibar suikasti yaptığını öne sürdü. Yeni Şafak bu haberi saatler sonra gelen tepkiler üzerine silmek zorunda kalırken sosyal medyada haberin fotoğrafı her yerde yayıldı.

Paylaşımı saatler sonra sildiler: Yeni Şafak Cübbeli Ahmet’e savaş açtı! - Resim : 1

Etiketler
Yeni Şafak Cübbeli Ahmet