Hilal Kaplan'ın eşi Süheyb Öğüt'ün babası hakkında dikkat çeken FETÖ detayı

Hilal Kaplan'ın eşi Süheyb Öğüt'ün babası Salim Öğüt'ün FETÖ kanalı olan Mehtap TV'de kalp krizi geçirdiği ve kurtarılamayarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker yeni video paylaştı.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker yeni bir telefon görüşmesi yayınladı. Lazoil'in sahibi Serdar Ekşi (Serdar Ekşioğlu) ile gerçekleştiği öne sürülen görüşmede, Ekşi'nin, Peker'e "Reisim ortalık yangın yeri" dediği, Peker'in "hak ettiler" ifadelerini de Ekşi'nin de onayladığı görülüyor.

Peker'in "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi Serdar Ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi" ifadesiyle paylaştığı videoda Pelikan'a girme tavsiyesi aldığı görülüyor.

Peker'in "Onlarda var işin içinde nasıl girmeyeyim" sözlerine Ekşi'nin "Ben Süheyb'i aradım Pelikan'ın başı o zaten. Ben burada değilim geleyim görüşelim dedi" dediği kameraya yansıyor.

FETÖ benzeri paralel bir yapı olduğu iddia edilen Pelikan'ın başındaki isim olduğu öne sürülen Hilal Kaplan'ın eşi ve Süheyb Öğüt ile Selman Öğüt'ün babası Salim Öğüt'ün FETÖ kanalı olan Mehtap TV'de kalp krizi geçirdiği ve kurtarılamayarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Etiketler
Sedat Peker FETÖ Hilal Kaplan