Videolar birinci sıraya yükseldi: IMDb'den Sedat Peker'e engel

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, videolarıyla dünyanın en popüler film ve dizi veri tabanını bünyesinde barındıran Internet Movie Database'e (IMDb) girdi. TV kategorisinde birinciliğe yükselen Peker'in bilgileri IMDb tarafından kaldırıldı.

Videolar birinci sıraya yükseldi: IMDb'den Sedat Peker'e engel

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in çektiği videolar IMDb’de TV programları kategorisinde 'Bir mafya liderinin itirafları' adıyla yayımlandı. 13 binden fazla oyla birinci sıraya yükselen bilgiler, IMDb tarafından kaldırıldı.

Videolar birinci sıraya yükseldi: IMDb'den Sedat Peker'e engel - Resim : 1

10 üzerinden 10 puan alan videoların açıklamasında "Hükümetle derin bağlantıları bulunan bir mafya lideri devrilir ve evi basılır. Şimdi o, mafya ile hükümet arasındaki karanlık bağlantıları açığa çıkararak kendisine yanlış yapanlardan intikam almak istiyor" bilgisi yer aldı.

VİDEOLARDAKİ İSİM 'CAST' BÖLÜMÜNDE LİSTELENDİ

Sedat Peker vs AKP' başlığıyla IMDb'de yer alan sayfada Peker’in bugüne kadar yayımladığı videolar hakkında kısa bilgiler de yer aldı.

Videolar birinci sıraya yükseldi: IMDb'den Sedat Peker'e engel - Resim : 2

YouTube'dan onay aldı

YouTube altıncı videosunun ardından Sedat Peker'in hesabına 'onay işareti' vermişti. Türkiye'de ise Peker'in internet sitesine erişim mahkeme kararıyla engellendi.

Etiketler
Sedat Peker Film Inter Suç örgütü