Jinekomasti nedir?

Jinekomasti nedir?

Erkek memelerinin normal bir seviyenin üstünde gelişmesi halinde ortaya çıkan duruma jinekomasti denilir. Jinekomasti, yapılan araştırmalar sonucunda erkeklerin birçoğunda meydana gelebilmektedir. Jinekomasti hastalığı, genellikler ergenlik dönemlerinde ortaya çıkmaktadır. Erkeklerde meme büyümesi, ergenlik döneminde meydana geldiğinden dolayı bu durum hastalığın başlangıcına neden olabilmektedir. Ergenlik döneminin bitmesinden sonra meme büyümesi durur.

Ancak bazı erkeklerde bu büyüme devam eder. Meme büyümesi sonucunda da jinekomasti hastalığı meydana gelmektedir. Bazı erkekler bu durumdan şikayetçi değilken bazıları görüntü bozukluğundan dolayı bundan şikayet etmektedirler. Jinekomasti problemi yaşayan erkeklere tedavi sağlayan bu firma, alanında son derece başarılıdır. Firma jinekomasti sorunu yaşayan erkekleri ameliyat ederek, estetik bir görüntü kazanmalarını sağlıyor.

Jinekomasti Türkiye Güvenilir Mi?

Sektöründe önemli bir hizmet sağlayan Jinekomasti Türkiye, erkeklerin yaşadığı bu probleme en kısa sürede çözüm sağlıyor. Eğer sizin de jinekomasti hastalığınız var ise Jinekomasti Türkiye'ye rahatlıkla güvenebilirsiniz. Firma, tüm süreç boyunca sizinle yakından ilgileniyor. Alanında son derece uzman kişilerle çalışan Jinekomasti Türkiye, ameliyat işlemleriniz süresince de size destek oluyor. Tüm işlemleriniz, hijyenik koşullarda yerine getiriliyor. Hastalık hakkında tüm bilgiler sizinle ayrıntılı bir şekilde paylaşılıyor.

Jinekomasti Türkiye Hangi Şehirde Hizmet Etmektedir?

Erkeklerde sıklıkla karşılaşılan sorunlardan biri jinekomastidir. Bu hastalık, ilerleyen yaşlara gelindiğinde oldukça rahatsız edici bir hal alabilir. Bu sorundan kurtulmanın en kalıcı yolu ise ameliyat olmaktır. Jinekomasti Türkiye, sizlere bu alanda hizmet eden en başarılı firmalardan biridir. Jinekomasti Türkiye'de ameliyat olmak isteyen bireylerin İstanbul'a gelmeleri gerekir.

Jinekomasti Türkiye Hakkında

Jinekomasti, erkeklerde görülen bir problemdir. Bu durumdan rahatsız olan bireyler, jinekomasti ameliyatı olmaktadırlar. Jinekomasti ameliyatı hizmet veren firma, tam da aradığınız kalitede bir hizmeti sizlere sunuyor. Hastanenin kalitesi ise Avrupa ülkeleri ile hemen hemen aynıdır. Son teknoloji ekipmanlar kullanılarak ameliyat işleminiz gerçekleştiriliyor. Tüm dünya ülkelerine hizmet eden firma, yoğun ilgi görüyor. Alanında son derece uzman olan Op. Dr. Ali Mezdeği, yapmış olduğu başarılı ameliyatları ile tanınıyor.

Jinekomasti Türkiye Hizmetleri

Firma, jinekomasti sorunu yaşayan herkesin bu sorundan kurtulabilmesi için hizmet veriyor. Bireylerin daha estetik bir görüntü kazanması için yapılan bu ameliyat sonucunda meme kısmında bulunan fazlalıklar yok oluyor. Yaklaşık 1,5 saat süren ameliyat sonucunda jinekomasti sorunundan tamamen kurtulmanız sağlanıyor. Ameliyattan sonra yapılması gerekenler hakkında gerekli bilgilendirmeler yapılıyor. Tüm bu hizmetler, alanında deneyime sahip ekipler tarafından yerine getirilir.

Jinekomasti Ameliyatı

Firmanın vermiş olduğu bu hizmet hakkında merak edilen birçok soru bulunmaktadır. Bu soruların başında, ameliyattan sonra ağrı olup olmadığı bulunmaktadır. Jinekomasti ameliyatından sonra hafif bir ağrı yaşanması normaldir. Firma, ameliyat sonrasında sizi bir gece kadar gözetim altında tutuyor. Ayrıca ameliyat işlemden sonra hastalara korse takılarak 3 hafta sonuna kadar bu korsenin çıkarılmaması konusunda uyarılar yapılıyor.