Emekli amiral Ergun Mengi hakkında tutuklama istemi! Diğer 13 amirale ise adli kontrol talebi

104 emekli amiralin yayımladığı bildiriye imza attıkları için gözaltına alınan 14 amiralin ifade işlemleri sona ermişti. Amiral Ergun Mengi hakkında tutuklama talebi ile Nöbetçi Suç Ceza Hakimliği'ne sevk edildiği bildirildi.

Emekli amiral Ergun Mengi hakkında tutuklama istemi! Diğer 13 amirale ise adli kontrol talebi

GERÇE GÜNDEM - Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen 'Montrö Boğazlar Sözleşmesi'ne ilişkin hazırlanan bildiri soruşturması kapsamında emekli amirallerden Ergun Mengi tutuklama, 13’ü ise çeşitli adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

104 emekli amiralin yayımladığı bildiriye imza attıkları için gözaltına alınan 14 amiralin ifade işlemleri sona ermişti.

ERGÜN MENGİ'YE TUTUKLAMA İSTEMİ

Emekli amiral Ergun Mengi hakkında tutuklama talebi ile Nöbetçi Suç Ceza Hakimliği'ne sevk edildiği bildirildi.

Emekli amiral Ergun Mengi hakkında tutuklama istemi! Diğer 13 amirale ise adli kontrol talebi - Resim : 1Emekli amiral Ergun Mengi

13 emekli amiral için ise adli kontrol talebi

Savcılık, Atilla Kezek, Alaettin Sevim, Ramazan Cem Gürdeniz, Nadir Hakan Eraydın, Bülent Olcay, Kadir Sağdıç, Türker Ertürk, Turgay Erdağ, Ali Sadi Ünsal, Engin Baykal, Cemil Şükrü Bozoğlu, Mustafa Özbey ve Atilla Kıyat hakkında ise yurt dışına ve il dışına çıkmama yasağı adli kontrol şartları talep edildi.

Etiketler
104 emekli amiralin bildirisi Gözaltı