İbrahim Zarap tarafından darp edilen kadının kardeşi: 'Bu ilk olay değil'

Samsun'da boşandığı erkek İbrahim Zarap tarafından dövülen E.M.'nin kız kardeşi Rümeysa M. "Bu ilk olay değil, daha önce de darptan dolayı şikayetçi olmuştuk ve uzaklaştırma aldı, uzaklaştırması bitti." ifadelerini kullandı.

İbrahim Zarap tarafından darp edilen kadının kardeşi: 'Bu ilk olay değil'

Samsun'da boğandığı kadını, 5 yaşındaki kızının gözleri önünde öldüresiye döven İbrahim Zarap emniyetteki ifadesinde olaya müdahale eden vatandaşlar tarafından darp edildiğini söyleyip şikayetçi olacağını belirtti.

İbrahim Zarap çıkarıldığı mahkeeme tarafından tutuklandı.

E.M.'nin kız kardeşi Rümeysa M. de ablasının daha önce de bu tür şiddete maruz kaldığını söyledi:

"Bu ilk olay değil, daha önce de darptan dolayı şikayetçi olmuştuk ve uzaklaştırma aldı, uzaklaştırması bitti. Ben de bu olayı herkes gibi haberlerde öğrendim, video karşıma çıktı. Düşüncenize yaşadığım travmayı. Ablamın yanında yeğenim de var, bir de onun yaşadığı travmayı düşünün.

Yeğenimin durumu iyi ama yaşadığı travma çok büyük, şu an güvenli bir yerde anneannesi ve dedesinin yanında. Gerçekten şiddet uygulamaya cesaret edebilecek tüm erkeklerin, bu olaydan sonra buna cesaret edememesini istiyorum. Öyle bir ceza alsın ki kimse buna cesaret edemesin. Umarım hak ettiği cezayı alır ve umarım yaşattığını yaşamadan ölmez." (Sputnik)

Etiketler
Samsun Muş