Hemşirenin burnunu kıran saldırgan tutuklandı! Daha öce de olay çıkarmış

İstanbul Gaziosmanpaşa’da tıp merkezinde görev yapan hemşireye saldıra ve burnunu kıran saldırgan sağlık emekçileriyle kimlikleri olmadığı için tartışma yaşadığını savundu.

Hemşirenin burnunu kıran saldırgan tutuklandı! Daha öce de olay çıkarmış

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bulunan Merve Tıp Merkezi’nde hemşire olarak çalışan Süleyman G.'nin burnunu kıran M.B. tutuklandı, olaya karışan T.T. isimli şüpheli aranıyor.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Eski Edirne Asfaltı üzerindeki bir tıp merkezinde çalışan sağlık emekçisi Süleyman G'yi darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan M.B, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye getirildi. Darp olayına karışa T.T. polis tarafından aranırken gözaltına alınan M.B. ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklandı.

İfadesi alınan şüpheli M.B., kalp ritim bozukluğu şikayetiyle arkadaşı T.T. ile birlikte 02.30 sıralarında tıp merkezine geldiklerini, tedavi olduktan sonra ayrıldıklarını, kimliklerini unuttuklarını fark edince 05.30’da geri döndüklerini anlattı. Tıp merkezine geri döndüklerinde kimliklerinin burada olmadığını söyleyen sağlık emekçileri ile tartışma yaşadıklarını bu sırada suçlamaya konu olayın gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

Darp edilen sağlık emekçisi, aynı saldırganların daha önce tıp merkezinde olay çıkardığını, şikayetçi olduklarını ancak bir sonuç alamadıklarını ifade etti. Süleyman G., yeniden şikayetçi olup darp raporu aldığını belirterek sağlıkçılara şiddetin bir an önce son bulmasını dilediğini söyledi. (DHA)

Etiketler
Gaziosmanpaşa