Kaymakamdan 'akıl dışı' Tunç Soyer tweeti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in halka çorba dağıtmasına akıl dışı bir tweetle yorum yapan Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, CHP eski milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş'ın tepkisi üzerine tweetini sildi.

Kaymakamdan 'akıl dışı' Tunç Soyer tweeti

İzmir'de yaşanan 6,9 büyüklüğünde depremin yaraları sarılmaya çalışılırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer halka moral olsun diye çorba dağıttı. İstanbul Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül ise konuyla ilgili akıl dışı yorumuyla tepki çekti.

Vural Karagül'ün yorumunu Twitter hesabından paylaşan Barış Yarkadaş "İzmir BBB Soyer, halka moral vermek için çorba dağıtıyor. İst. Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül ise Soyer'in twitinin altına "Allah akıl fikir versin" diye yazıyor. Kaymakam Bey, kendisini AKP İlçe Başkanı sanıyor ve siyasi polemiğe giriyor. Ne diyeyim: Allah akıl fikir versin!" sözleriyle Karagül'e tepki gösterince Karagül yazdığı tweeti sildi.

Kaymakamdan 'akıl dışı' Tunç Soyer tweeti - Resim : 1

Tunç Soyer, sosyal medya hesabından çorba dağıttığı anların görüntüsünü "Kültürpark ve diğer toplanma alanlarında hemşehrilerimiz için çorba dağıtımına başladık." sözleriyle paylaştı.

Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül ise Soyer'in twitinin altına "Allah akıl fikir versin" yazarak tepki çekti.

Kaymakamdan 'akıl dışı' Tunç Soyer tweeti - Resim : 2

Etiketler
Esenyurt İzmir Barış Yarkadaş Milletvekili