Dhi saç ekimi

Dhi saç ekimi son yıllarda en çok kullanılan saç ekme yöntemlerden birisidir.

Dhi saç ekimi

Dhi saç ekimi son yıllarda en çok kullanılan saç ekme yöntemlerden birisidir. Saç dökülmesi, erkeklerde ve kadınlarda çok sık rastlanan bir durumdur. Saç dökülmesinin nedenleri arasında kişilerin genetik yapısı, kullandığı kozmetik ürünler, beslenme alışkanlıkları gibi birçok etken bulunur.

Kişilerin fiziksel olarak görünümünü olumsuz yönde etkileyen saç dökülmesi için günümüzde birçok teknik kullanılmaktadır. Dhi saç ekimi yöntemi de bu teknikler arasında en çok tercih edilenidir. Dhi saç ekimi fiyatları ve sağladığı avantajları ile son 10 yılda en çok tercih edilen saç ekimi tekniğidir.

Dhi saç ekimi - Resim : 1

Dhi Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Dhi saç ekimi özel aletler kullanılarak tek tek toplanan saç köklerinin, ekim işlemi yapılacak yerlere özenle yerleştirilmesidir. Dhi saç ekiminde, implanter denilen özel kalemler kullanılır. Saç ekiminde kullanılan bu özel kalemler saç köklerinin donör bölgeye tek tek yerleştirilirken kullanılır.

Saç ekimi için kişilerin belirli bölgelerinde alınan saç kökleri, saç dökülmesinin yaşandığı bölgeye ekilir. Dhi saç ekimi sonrasında kişilerde hızlı bir iyileşme gerçekleşir. İşlem esnasında saç kökleri yerleştirirken kafaya, kesi işlemi uygulanmaz.

Dhi Saç Ekimi

Dhi saç ekimi kesisiz bir işlem olduğu için birçok kişi tarafından en çok tercih edilen yöntemler arasındadır. İşlem esnasında kişiler, herhangi bir acı hissetmezler. Kafa bölgesine, lokal anestezi uygulanır. Bu yöntem, geçmiş zamanlarda ince telli ve kıvırcık saçlar için uygulanması zor olan bir teknik olarak bilinmekteydi.

Ancak günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte implanter kalemleri ile bu yöntem birçok kişiye rahatlıkla uygulanabilir. Yalnızca kronik rahatsızlığı bulunanlara ve saç ekimine engel olacak bir rahatsızlığı olan kişiler haricinde hemen hemen herkese uygulanabilir bir yöntemdir. Dhi saç ekimi fiyatları diğer saç ekimi işlemlerine göre daha pahalı işlemlerdir.

Dhi Saç Ekimi Öncesi

Dhi saç ekimi öncesinde bazı ön hazırlıkların yapılması gerekir. Öncelikle işlemi gerçekleştirecek saç ekim merkezi ve uzmanı araştırılmalıdır. Eğitimli ve uzman kişi ile bir görüşme sağlayarak saç köklerinin saç yapısına ve saç naklinde uygun olup olmadığı belirlenmelidir. Ayrıca işlemden en az 3 gün önce kan sulandırıcı ilaç kullananların, bu ilaçlara ara vermesi gerekir. Bunun yanı sıra zararlı alışkanlıklar olan sigara ve alkol kullananların saç ekimi yapılmadan en az 1 hafta öncesinden bu zararlı alışkanlıkları kullanmamaları gerekir.

Dhi Saç Ekimi Yaptıranlar

Dhi saç ekimi kadın erkek herkes tarafından yaptırılan, son yılların en popüler saç ekimi yöntemidir. Saç ekimi esnasında saç derisine herhangi bir zarar verilmediğinden çok fazla tercih edilen bu yöntem, doğal bir görünüm ortaya çıkmasını sağlar. Herhangi bir rahatsızlığı bulunmayan kişiler, rahatlıkla yaptırabilir.

Dhi saç ekimi - Resim : 2

Kişilere estetik bir görünüm kazandıran dhi saç ekimi, diğer yöntemlere göre daha uzun süreli bir işlemdir ve sonuç bakımından başarı elde edilen bir yöntemdir. Dhi saç ekimi fiyatları hakkında detaylı araştırma yapılıp, kaliteli hizmet veren saç ekim merkezinde işlemin gerçekleştirilmesi gerekir.

Dhi Saç Ekimi Sonrası

Dhi saç ekimi işleminde istenen sonuçların alınabilmesi için işlem sonrası bazı hususlara dikkat edilmesi gerekir. Saç ekimi yapılan bölgenin, güneş ışınlarına maruz kalmaması ve deniz suyuna temas etmemelidir. Saç ekimi sonrasında belirli bir süre saç, kimyasal şampuanlarla yıkanmamalıdır. İşlemi gerçekleştiren uzmanın uyarıları, dikkate alınmalıdır.

Dhi Saç Ekimi Yorumları

Dhi saç ekimi son yıllarda en çok tercih edilen estetik uygulamalar arasında yer alır. Saç ekim işlemini kaliteli ve güvenilir saç ekim merkezlerinde gerçekleştiren kişiler, memnuniyetlerini dile getirmektedir. Birçok kişi işlemden olumlu sonuç aldığını belirtmektedir. Kesisiz ve ameliyatsız olarak gerçekleştirildiğinden, saç ekimi yaptıran kişiler tarafından çok fazla tercih edilmesini sağlamıştır.

Dhi Saç Ekimi Fiyatları

Dhi saç ekimi fiyatları diğer yöntemlere göre daha pahalı bir yöntemdir. Ancak günümüzde kaliteli hizmeti uygun fiyatlara sunan saç ekim merkezleri bulunur. Yapılacak bölgenin alanı yapılacak işlemlere göre de fiyatta değişiklik görülebilir. Saç ekimi fiyatları hakkında detaylı bilgi için saç merkezi ile önceden bir ön görüşme yapıp, bütçe planlaması yapılması daha doğru olacaktır.

Dhi saç ekimi fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için https://www.smilehairclinic.com/dhi-sac-ekimi/ adresini ziyaret edebilirsiniz.