Dijital dönüşümde profesyonel EDM çözümleri ile tanışın

Markanızın birçok sürecini, dijitale taşıyan ve iş süreçlerinize daha profesyonel bir arka plan katan dijital dönüşüm, farklı sektörlerden binlerce firmanın adım attığı bir dünya.

Dijital dönüşümde profesyonel EDM çözümleri ile tanışın

Markanızın birçok sürecini, dijitale taşıyan ve iş süreçlerinize daha profesyonel bir arka plan katan dijital dönüşüm, farklı sektörlerden binlerce firmanın adım attığı bir dünya. Kep, e-bordro, e-arşiv fatura, e-defter ve e-smm gibi çözümler içeren dijital dönüşüm dünyasında yer alan şirketler, yenilikçi politikalarının karşılığını elde ettikleri ciddi zaman ve para tasarrufu ile alıyor.

E-dönüşüm süreci, fatura, irsaliye, bilet ve müstahsil gibi aklınıza gelebilecek birçok evrağın matbaa giderlerini, arşivleme ve kargo gibi giderlerini ortadan kaldıran ve işletmenizi ciddi bir gereksiz yükten kurtaran bir süreç. Türkiye’de e-dönüşüm alanında yıllık beklenen tasarruf oranı, milyonlarca lira.

Hem şirketinizin bütçesine, hem de ülke ekonomisine katkı sağladığınız e-dönüşümde, basılı bir faturayı 1 TL civarın mal edip, saklama ve kargo gibi giderlerle uğraşmaktansa, e-faturada bu maliyet sadece 20 kuruş. Dolayısı ile şirketinizin elde ettiği tasarruf çok ciddi. E-dönüşüm sürecinde, her aşamada sunduğu profesyonel çözümlerle yanınızda olan EDM, iş süreçlerinizi dijitalleştirme konusunda birçok büyük markanın çözüm ortağı.

E-dönüşüme geçmenin avantajları nelerdir?

Dijital dönüşümün, işletmeler için avantajları saymakla bitmez. İşletmenin kurumsal yönetiminde, özellikle muhasebe ve İK alanında birçok evrağı, hem basım, hem gönderim hem de saklama konusunda şirketler için bir yük. E-dönüşüm, bu evrakların tamamını dijital platformda hazırlamanızı, göndermenizi ve saklamanızı sağlıyor. Maliyette ciddi bir kar elde ederken, aynı zamanda bir belgeye ulaşmak istediğinizde, arşivleri karıştırmak yerine hızlı bir arama ile, bilgisayardan ulaşabiliyorsunuz.

İşletmeler, online ortamda belgelerini 10 yıla kadar saklayabiliyorlar. Resmi süreçlerde devlet tarafından zorunlu tutulan süre kadar saklanan evraklar, ilerleyen yıllarda ihtiyaç olduğunda, kaybolma riski olmadan anında bulunabiliyor.

Kargo gönderimi kalemi, birçok şirket için ciddi bir yük. E-dönüşüm ile, tüm evraklar online bir şekilde gönderilebiliyor ve bu da, tasarrufu artırıyor.

E-dönüşüm, her yıl, binlerce kağıdı kullanmanıza da engel oluyor. Bu anlamda birçok ülkede, çevreci şirketler e-dönüşümü tercih ediyor. E-Fatura, E-Arşiv Fatura, E-İrsaliye, E-Defter, E-Smm, E-Bilet gibi alt olanaklara sahip olan e-dönüşüm, işletmenizin ihtiyaç duyduğu hıza ve tasarruflu çalışma yapısına kavuşmasını sağlıyor.

Geleceğe yönelik vizyonu olan, inovasyona inanan tüm şirketler e-dönüşüme adım atarak işletmesini daha iyi bir marka haline getiriyor. Peki e-dönüşüme geçmek masraflı mı, e-dönüşüme nasıl geçilir?

Dijital dönüşüm EDM ile çok daha kolay

E-dönüşüm olarak da ifade edilen dijital dönüşüm, fatura, irsaliye, bordro gibi evrakların dijital ortamda üretimi, saklaması ve gönderiminin yapıldığı bir dünya. Ancak e-dönüşümü ve avantajlarını bununla sınırlamak doğru değil. Özellikle, kovid-19 salgınının yaşandığı dünyamızda birçok şirket, e-dönüşümün faydalarını daha iyi anladı.

EDM’nin öncülük ettiği dijital dönüşüm sürecinde şirketler, temas gibi riskleri artıran basılı evraklar yerine, dijital dönüşüm çözümlerini tercih etti. Bir evrağın basılmasının yanı sıra, gönderimi için kargo süreçleri de gerektiği göz önünde bulundurulursa, dijital dönüşümün önemini bir kere daha anlayabiliriz.

E-dönüşüme geçmemiş bir firmanın, her yıl hem matbu evrak giderleri, hem gönderim giderleri hem de saklama / depolama giderleri ciddi bir kalemdir. Dijital dönüşüme geçişte, Türkiye’de binlerce şirketin tercih ettiği EDM ile, siz de geleceğe önemli bir adım atabilirsiniz.

Türkiye’de 250 binden fazla kurumsal müşteriye sahip olan EDM, başta E-Fatura, E-Arşiv Fatura, E-Defter olmak üzere İrsaliye, E-Bordro, KEP, E-İmza, E-Serbest Meslek Makbuzu, E-Müstahsil Makbuzu ve E-Bilet alanlarındaki tecrübesini markanız için sunuyor.

Türkiye dışında da birçok ülkede e-dönüşümün öncüsü olan EDM, İtalya, Rusya, Romanya, Fransa, Yunanistan gibi birçok ülkede yer alan ofisleri ile dünya çapında tercih ediliyor.