Ahmet Hakan, Ece Üner- Deniz Çakır tartışmasından keyif aldı: 'Yiyin birbirinizi' diyerek izleme saadetini yaşadım

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde, Ecen Üner ile oyuncu Deniz Çakır arasında yaşanan tartışmaya ilişkin "İkisinden de hazzetmediğim için... Bir kavgayı ilk kez “Yiyin birbirinizi” diyerek izleme saadetini yaşadım" diye yazdı.

Ahmet Hakan, Ece Üner- Deniz Çakır tartışmasından keyif aldı: 'Yiyin birbirinizi' diyerek izleme saadetini yaşadım

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Show TV Ana Haber Bülteni suncusu Ece Üner'in Ermeni asıllı ABD’li show yıldızı Kim Kardashian ile ilgili sözlerini eleştiren oyuncu Deniz Çakır ile arasında başlayan tartışmaya ilişkin bir yazı kaleme kaldı.

Ahmet Hakan, "İkisinden de hazzetmediğim için... Bir kavgayı ilk kez “Yiyin birbirinizi” diyerek izleme saadetini yaşadım" diye yazdı.

Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

ECE ÜNER-DENİZ ÇAKIR KAVGASINA DAİR NOTLARIM

- İkisiyle de kavgalı olduğum için... Ayaklarımı uzattım, kahvemi yaptım, çekirdeklerimi hazır ettim ve böyle izledim kavgalarını.

*

- İkisinden de hazzetmediğim için... Bir kavgayı ilk kez “Yiyin birbirinizi” diyerek izleme saadetini yaşadım.

*

- İkisini de eşit oranda antipatik bulduğum için... Tartıştıkları konuya zerre kadar odaklanamadım ve iyi ki de odaklanamadım.

*

- İkisinin arasında pek fark görmediğim için... Sanki çok uzak bir gezegenden izliyormuşum gibi izledim olayı.

*




- İkisiyle ilgili notumu çoktan verdiğim için... “Biri hamaset yaparak, diğeri ahlakçı takılarak dikkat çekmeye çalışıyorlar” deyip geçtim.

Etiketler
Ahmet Hakan Hürriyet Kavga Deniz Çakır Ece Üner