Aleyna Çakır cinayetinde ailenin suçladığı Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili neler biliniyor?

3 Haziran'da evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'a daha önce şiddet uygulayan ve Çakır'ın ailesinin suçladığı Ümitcan Uygun'un annesi, son günlerde hakkında çıkan bazı iddiaların ardından Ankara'da ormanlık alanda başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Aleyna Çakır cinayetinde ailenin suçladığı Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili neler biliniyor?

Demirören Haber Ajansı, öğretmen olan Gülay Uygun'un sabah saatlerinde bir akrabasının evine gitmek için dışarı çıktığını, akşam saatlerinde Uygun'a ulaşamayan ailenin durumu polise bildirdiğini yazdı.

Hem polis, hem de yakınlarının aramaya başladığı Gülay Uygun'u, yakınları buldu. Dağlık alanda bir ormanda başından vurulmuş halde bulunan Uygun'un hayatını kaybettiği belirlendi.

İntihar mı etti?

Annesinin hayatını kaybettiği yerde Ümitcan Uygun, babası ve avukatları kameralara konuşarak, Gülay Uygun'un ardında bir not bırakarak intihar ettiğini söyledi.

Avukat Çağatay Cengiz de Müge Anlı'nın programında dile getirilen iddiaları hatırlatarak "Gülay Uygun sabah saatlerinde bana 'Bu iftirayı nasıl kaldıracağım' diye mesaj attı. Akşam saatinde cansız bedeniyle karşılaştık" dedi.

(BBC Türkçe)

Etiketler
Aleyna Çakır cinayeti Muş Ankara Şiddet