Mersin’de Buz Lazer ile acısız lazer epilasyon

Buz Lazer etkili ve kalıcı lazer epilasyonu konforla birleştiren yenilikçi bir sistem. Uzun yıllar süren araştırmalar sonucu geliştiren Buz Lazer bir dünya markası, seksenden fazla ülkede uygulanıyor.

Mersin’de Buz Lazer ile acısız lazer epilasyon

Lazer Epilasyon Mersin ilimizde en çok uygulanan estetik prosedürlerin başında geliyor. Kadınlar kadar erkeler de lazer epilasyondan yararlanıyorlar. Mersin lazer Epilasyon merkezleri arasında araştırma yaptığımızda Buz Lazer epilasyonun çok tercih edildiğini gördük. Hastalar lazer epilasyon yaptırmak için Buz Lazer merkezlerini tercih ediyorlar.

Bu nedenle Buz Lazer hakkında yaptığımız araştırma yapıp, avantajlarını sizler için derledik.

Mersin’de Buz Lazer Tercih Edenlerin Sayısı Hızla Artıyor

Buz Lazer etkili ve kalıcı lazer epilasyonu konforla birleştiren yenilikçi bir sistem. Uzun yıllar süren araştırmalar sonucu geliştiren Buz Lazer bir dünya markası, seksenden fazla ülkede uygulanıyor.

Buz Lazer patentli teknolojileri ile ağrısız, yan etkisiz bir lazer epilasyon sunuyor. Patentli ICE Teknoloji gelişmiş bir cilt soğutmasına olanak tanıyor, cildi uygulama esnasında -3 dereceye kadar soğutuyor. Ciltte lazer ısısı yerine buz gibi serinlik hissetmek hastaların Buz Lazer’i tercih etmelerinde önemli bir etken. Bu serin his tüm lazer epilasyon seansı boyunca devam ediyor, cilt ferahlıyor. ICE Teknoloji cilt yüzeyini de koruduğu için Buz Lazer esnasında cilt yanığı riski ortadan kalkıyor. Hastalara ağrısız, acısız ve yan etkisiz bir lazer epilasyonun keyfini sürmek kalıyor.

Buz Lazer, SHR adı verilen patentli bir uygulama tekniği ile kılları kademeli olarak ısıtıyor. Buz Lazer epilasyonun ağrısız olmasını sağlayan bir diğer önemli etken de bu uygulama tekniği. Yoğun enerjili tekli lazer atımları yerine, cilt yüzeyinde hareket eden tedavi başlığı hem ağrıyı ve yan etki riskini azaltıyor hem de lazer epilasyonun masaj konforunda olmasını sağlıyor.

Yaz Aylarında Buz Lazer Konforu

Buz Lazer, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenli lazer epilasyon yaptığına dair Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) onayına sahip. Hakkındaki klinik çalışmalarla tüm cilt tiplerinde güvenli ve etkili olduğunu kanıtlamış olması hastalara ayrıca güven veriyor.

Mersin çoğunlukla güneşli bir şehir olduğu için bronz tende güvenli lazer epilasyon elbette çok değerli. Mersinliler tarafından Buz Lazer epilasyonun bu denli çok tercih edilmesinde bunun payı oldukça fazla. Cilt renginin açılmasını beklemeden Buz Lazer yaptırabilmek büyük kolaylık sağlıyor ve yaz aylarında lazer epilasyon sorun olmaktan çıkıyor.

Erkeklerin Tercihi de Buz Lazer

Lazer epilasyondan yararlanan erkekler arasında yapılan araştırmalar, erkeklerin en çok Buz Lazer’i tercih ettiklerini gösteriyor. Sırt, omuz, göğüs gibi kılların derin yerleşimli olduğu alanlar, erkeklerin en çok lazer epilasyon yaptırdıkları bölgeler. Kıllar derin yerleşimli olduğu için geleneksel yöntemlerle lazer epilasyon çok ağrılı oluyor. Bu nedenle erkekler Buz Lazer epilasyondan yararlanmayı tercih ediyorlar.

Buz Lazer tüm vücut bölgeleri için çözüm sunmayı amaçlayan bir sistem. Bu amaçla özel bir yüz ucuna sahip. Bu uç, kulak ve burun içi gibi ulaşılması güç alanlarda lazer epilasyon yapılabilmesini mümkün kılıyor. Sakal şekillendirme, kaş şekillendirme ve kaş ortasının lazer epilasyonunda da bu uçtan yararlanılıyor.

Buz Lazer etkili ve kalıcı sonuçları yanı sıra ağrısız ve konforlu uygulaması ile de öne çıkıyor. Yenilikçi teknolojilerle donatılmış Buz Lazer günümüzün en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor.

Gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşmak için www.buzlazer.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler
Mersin