Gülistan Doku'nun ailesi Müge Anlı'ya başvurdu: İŞKUR müdürü, 'Başvuru yapmayın' demişti

Aylardır haber alınamayan Gülistan Doku'nun akıbeti için ailesi Müge Anlı'ya başvurdu. Gülistan'ın ablası Aygül Doku, programa neden geç başvurduklarını da anlattı.

Gülistan Doku'nun ailesi Müge Anlı'ya başvurdu: İŞKUR müdürü, 'Başvuru yapmayın' demişti

Dersim'de şüpheli şekilde kaybolan ve 5 Ocak'tan bu yana haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesi Müge Anlı'ya başvurdu.

Munzur Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Gülistan Doku'yu bulmak için Uzunçayır Baraj Gölü içinde ve Sarısaltuk Viyadüğü bölgesinde yapılan arama çalışmaları 6 Temmuz'da İçişleri Bakanlığı tarafından durduruldu.

Abla Aygül Doku Twitter'dan yaptığı açıklamada "İŞKUR Müdürü Özdemir Aktaş vardı burada, akşama kadar yanımıza geliyordu. Bu olayla, bizimle bizzat ilgilenen kişiydi. Biz Müge Anlı'ya başvurumuzu yapacağımızı söyledimiğiz zaman, bize şunu demişti; 'Başvurunuzu yapmayın, vali sizin kızınızın cesedini suda size verecek' demişti. Ben o zaman da kardeşimin intihar ettiğine inanmıyordum, 'Abi cinayete kurban gitmiştir' dediğimde, 'Sen emniyete güvenmiyor musun, sen bize güvenmiyor musun' demişti." diye konuştu.

Abla Doku, konuşmasına böyle devam etti:

"Gülistan suda deniliyor nasıl çıkacak bilmiyorum. 7 aydır hiç bir sorumuza yanıt alamadık. Bugün itibari ile Müge Anlı'ya başvurumuzu yaptık. Biz 'Bizim 21 yaşında bir kızımız vardı, koyboldu' demeyeceğiz. Üstelik baş şüpheliler ellerini kollarını sallayarak gezerken. Cezasını çekmesi gerekenler çekmeden ben bu işin peşini bırakmayacağımı herkese duyurmak istiyorum." dedi.

Etiketler
Gülistan Doku Müge Anlı