Antalyahaber.tv sokağın sesi oluyor

En güncel ve en doğru haberi alma konusunda insanların alışkanlıkları çok hızlı bir biçimde değişti.

Antalyahaber.tv sokağın sesi oluyor

En güncel ve en doğru haberi alma konusunda insanların alışkanlıkları çok hızlı bir biçimde değişti. Gazete satın almak yerine online siteler sayesinde gündemi takip etmek çok popüler bir yol haline gelmiş durumda. Bunu sağlayan online sayfa sayısı ne yazık ki çok değil. İşte buna son vermek için Antalya Haber Tv, geçtiğimiz günlerde faaliyetlerini başlattı. Oldukça geniş ve aynı zamanda bilinen bir ekip ile sektöre hızlı bir biçimde giren sitenin amacı, doğru haberi okuyucu ile buluşturabilmek. Bu konuda sayfanın en yetkili ağzından ifade edilmiş olan görüşler dikkat çekiyor.


Antalyahaber.tv, Antalya’da yayın hayatına başladı. Sosyal medya hesapları ve www.antalyahaber.tv web adresiyle hizmete geçen antalyahaber.tv, TTMEDYA bünyesinde olup genel müdürlüğünü Necat Aktaş yapmaktadır. Antalya’nın güncel haber, video ve görselleriyle yerelden, ulusala hizmet sunacak antalyahaber.tv, demokratik değerlere ve insan haklarına bağlılığıyla kurulmuştur. Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinden bir an olsun sapmayacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Gerçekleri nesnel bir biçimde, sansürlemeden ve saptırmadan halka aktaracağız. Basın Ahlak Yasası içinde sokağın düşünce ve ifade özgürlüğünü kullanması için uğraşacağız. Yayın özgürlüğümüzün temelinde insan hakları vardır” dedi.


Halkın doğru haber alma ve bilgi edinme hakkına sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Her türlü sansürle mücadele edeceğiz. Antalyahaber.tv olarak biz önce gerçeğe karşı sorumluluklarımız olduğu düşüncesindeyiz. Yapacağımız bilgi ve haberlerle özgür düşünceden taviz vermeyeceğiz. Hiçbir ticari hizmette bulunmayıp, toplumsal nitelikte çalışmalar yapacağız. Yurttaşlara ileteceğimiz bilginin sorumluluğuyla çalışacağız. Meslek ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

Artık En Tarafsız Haberi Öğrenmek Basit

Antalya Haber, objektif haberin yeni adresi olarak dikkat çekiyor. Yayın hayatına başlamış olduğu günden itibaren sadece doğruların peşinde koşan site, bunu sağlayabilmek adın bireysel yorum yapmaktan uzak duruyor. Çünkü gerçek habercilik, olanı öğrenmek, hakkında bilgi sahibi olmak ve daha sonra bunu olduğu gibi aktarmaktır. İşte bu sayede toplumun haber ihtiyacı, en temel basın ve yayın ilkelerine göre karşılanmış olur.

Başarılı ve Deneyimli Kadro Dikkat Çekiyor

Antalya haber sitesinin, en doğru habere erişim için son derece başarılı bir kadro oluşturması gözlerden kaçmıyor. Özellikle hem kent hem de bölgedeki en önemli gelişmeleri öğrenmek bu şekilde kolay oluyor. Bu durum doğal olarak daha zengin bir haber içeriği anlamına geliyor.

Sitede Birçok Farklı Kategori Var

haber antalya sitesinin görünümü oldukça başarılı ve şık. Hiçbir şekilde gözü almaması en önemli özelliği. Sitenin mobil uyumlu olması ise okuyucu kitlesi için büyük şans. Haber kategorileri ise şöyle;
• Web TV alanı sayesinde görüntülü haber içeriği üstünden bilgi sahibi olmak mümkündür. Bağlantı sorununun olmaması avantajdır.
• Bunun yanı sıra foto galeri kısmı da söz konusu. Habere dair resimli içerik, konuyu anlatma hususunda her daim çok mantıklı. İşte bunu hemen haber sitesi üstünden yapabilirsiniz.
• Kategoriler son derece özel ve düzenli.
• Dünya, Türkiye, Bölge ve Antalya Haber öne çıkar.
• Aynı zamanda konuya göre yapılmış olan bir sınıflandırma da var.
• Medya, eğitim, sağlık, güvenlik, ekonomi, güncel, yaşam ve turizm başlıkları dikkat çekici.

Sosyal Medya ile Erişim Mümkün

Haber sitesi, sosyal medyayı hem aktif hem de hızlı bir biçimde kullanıyor. Twitter üstünden, sitedeki haberler anlık bir link şeklinde veriliyor. Facebook ve Instagram da bunların içinde.

https://www.facebook.com/antalyahabertv/
https://twitter.com/Antalya_HaberTV
https://www.instagram.com/antalyahabertv/

Etiketler
Antalya