Yeni Metin2 Pvp serverler

Yeni açılan metin2 pvp serverlerin listelendiği bu yazımızda hem yeni hem de başarılı pvp serverleri paylaşmak için gayret gösterilmiştir.

Yeni Metin2 Pvp serverler

Yeni açılan metin2 pvp serverlerin listelendiği bu yazımızda hem yeni hem de başarılı pvp serverleri paylaşmak için gayret gösterilmiştir. Liste oluşturulurken günümüzün popüler tanıtım sitelerinden biri olan pvpserverler.org sitesi referans alınmış olup yeni metin2 pvp serverler ile ilgili en doğru sonucu vermek için pvp serverler, oyun sitelerinden facebook sayfalarına kadar ziyaret edilmiştir. Ziyaretlerimiz sonucu hem yeni hem de yüksek online oyunculu pvp serverler tespit edilmiştir. Dilerseniz metin2 pvp serverleri paylaşmaya başlayalım.

· Livamt2

· Olivamt2

· Star2 Online

· Rache2

Livamt2 oyunu lovamt2 yapımcıları tarafından oluşturulmuş ve yeni açılmış bir serverdir. Lovamt2 bilmeyenleriniz için senelerdir aktif olan ve metin2 oynayan her oyuncunun 1 kez de olsa oynadığı popüler serverler arasındadır. Aynı kaliteyi livamt2 ye de yansıtan bu ekip oyunlarını mayıs ayının ilk haftası açmıştır ve halen ortalama 40 bin online ile yayın hayatına devam etmektedir.

Olivamt2 de aynı şekilde bu ekip tarafından hazırlanmıştır. Olivamt2 yeni değil ancak aktifliğini ve güncelliğini koruyan emek pvp serverler arasında olduğundan dolayı bu listeye girmeye hak kazanmış 1 level başlangıçlı, 105 level bitişli bir serverdir.

Star2 Online oyunu ise geçtiğimiz günlerde açılıp birçok oyuncuya ulaşmış bir serverdir. Star2 online oyunu ilginç bir tanıtım videosu ile twitch yayıncılarının dikkatini çekmiştir. Twitch yayıncıları arasında en çok izlenen Jahrein ve Efe Uygaç canlı yayınları esnasında eğlenceli tanıtım videosunu izleyerek chatte bulunan birçok metin2 oyuncusunu star2 online oyununun web sitesine yönlendirmiştir. Güzel bir pr elde eden star2 online, açıldığı günden itibaren yüksek online sayısında seğirmiştir.

Rache2 pvp serveri de karakter adı EdiLee olan ve efsanelerde yer alan eski bir metin2 oyuncusu tarafından açılmış olup ortalama 4 bin online ile yayın hayatına devam etmektedir. Youtube üzerinden yaptıkları canlı yayın ile oyuncularının geri dönüşlerini önemseyerek oyunlarını şekillendiren bu ekip reklam yüzü olan EdiLee ile birçok oyuncuya ulaşmış ve yeni açılan metin2 pvp serverler listemizde hem yeni olmasıyla hem de başarıyı elde etmesiyle yer almaya hak kazanmıştır.

Bu yazımızda paylaşmak istediğimiz pvp serverler bu kadardır. Daha fazla pvp server görmek için pvpserverler.org adresini ziyaret edebilirsiniz. Bir pvp server açtıysanız da bu sitede ücretsiz tanıtımınızı yayınlayabilmeniz mümkündür.