Fatih Tezcan'ın kendisini tehdit ettiğini söyleyen Sevilay Yılman'a cevap geldi

Gerici Fatih Tezcan'ın kendisini telefonla arayarak tehdit ettiğini söyleyen Habertürk yazarı Sevilay Yılman'a cevap geldi. Tezcan, söz konusu iddiayı yalanladı.

Fatih Tezcan'ın kendisini tehdit ettiğini söyleyen Sevilay Yılman'a cevap geldi

Habertük yazarı Sevilay Yılman, bugünkü köşesinde gerici Fatih Tezcan'ın kendisini telefonla arayarak tehdit ettiğini yazmıştı.

Yılman, "Twitter’daki hesabımdan kendisiyle ilgili yapılmış bir paylaşımı RT ettiğimden dolayı Fatih Tezcan aradı ve bu paylaşıma destek verdiğim için akla ziyan üslup ve ifadelerle tehditler savurdu! " demişti.

TEZCAN'DAN CEVAP

Yılman'ın bu iddiasının ardından Fatih Tezcan Twitter hesabından cevap vererek, olayı yalanladı. Tezcan, "Eğer zerre kadar meslekî namusun varsa, elindeki ses kaydını yayınla ve savcılığa ilet." dedi.

Tezcan'ın paylaşımı şu şekilde:

Sevilay Yılman, Seni tehdit ettiğimi söyleyerek her zamanki gibi yine ahlâksızca yalan konuşuyorsun. Cevabım basit: Telefonda ses kaydı alıyorum demiştin. Eğer zerre kadar meslekî namusun varsa, elindeki ses kaydını yayınla ve savcılığa ilet. ‘Ülkece’ bekliyoruz!

Fatih Tezcan'ın kendisini tehdit ettiğini söyleyen Sevilay Yılman'a cevap geldi - Resim : 2

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Fatih Tezcan’a “Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin, ailenizi nasıl koruyacaksınız?” sözleri nedeniyle ‘Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik ile Halk Arasında Korku ve Panik Yaratmak Amacıyla Tehdit’ suçlarından soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

Etiketler
Habertürk Sevilay Yılman Tehdit Telefon