Ülkücülerden kan donduran tehditler: Gömseler bile çıkarır yakarız

Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesinin memleketi Kayseri'ye getirilmesi öncesi Ülkü Ocakları'ndan saldırı tehdidi geldi.

Konser yasaklarına karşı yaptığı ölüm orucuna 323’üncü günde ara veren ve tedavi için kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazesi, Gazi Cemevi’ndeki polis saldırısının ardından, vasiyeti üzerine memleketi Kayseri’nin Talas İlçesinde defnedilmek üzere yola çıktı.

İbrahim Gökçek’in cenazesinin Kayseri’ye götürülmesi öncesi ise Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan sosyal medya hesabından tehdit mesajları paylaştı.

Ülkücülerden kan donduran tehditler: Gömseler bile çıkarır yakarız - Resim : 1

Serdar Turan, Gökçek’in cenazesinin Kayseri’ye getirilmesini ve cenaze töreni düzenlenmesini engelleyeceklerini öne sürerek, tehditler savurdu.

Ülkücülerden kan donduran tehditler: Gömseler bile çıkarır yakarız - Resim : 2
Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı paylaşımında, “Hele ki bir cenaze merasimi düzenleyip bunu bir eyleme dönüştürmek Kayseri’de ülkücüler varken mümkün değildir. Akıllarında böyle bir şey olan hainlerin açıkça bellidir ki akılları başlarında değildir.

Eğer böyle bir eyleme teşebbüs ederlerse bundan sonra başları da vücutlarında olmayacaktır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki Türk’ün yumruğu balyoz gibi tepelerine inecektir.” ifadelerini kullandı.

"GÖMSELER BİLE ÇIKARARIR YAKARIZ"

İbrahim Gökçek'in cenazzesinin memleketi Kayseri'ye defnedilmesini iastemediğini söyleyen bir başka ülkücü ise sokak röportajında "Milletini, devletini seven gençler olarak buna karşı çıkıyoruz. Gömseler bile çıkarır yakarız" dedi.

SALDIRI GİRİŞİMİNE RAĞMEN DEFNEDİLDİ

Provokasyona rağmen İbrahim Gökçek’in cenazesi, ailesi ve dostları tarafından Kayseri’de toprağa verildi

İbrahim Gökçek'in tutuklu bulunan eşi Sultan Gökçek de defin sırasında oradaydı.

Etiketler
Kayseri Saldırı Tehdit Ülkü Ocakları