Akit yazarı virüs salgınından tek adam rejimine övgü çıkardı

"İşte size Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin en büyük faydası!"

Akit yazarı virüs salgınından tek adam rejimine övgü çıkardı

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Koronavirüs!" aşlıklı bir yazı kaleme alan Akit yazarı Hacı Yakışıklı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde Türkiye'nin koronavirüsü hafif atlattığını savundu.

Koronavirüs nedeniyle Kabe'nin ibadete kapatılmasının da yanlış olduğunu savunan Akit yazarının yazısı şöyle:

“Ne alaka?” demeyin! Dünyanın kendini en gelişmiş zanneden ülkeleri bir virüsün karşısında perişanları oynarken Türkiye “temiz ülke” olarak vatandaşlarına haklı gururu yaşatıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ve iletişim hususundaki üst düzey çalışmaları vesilesiyle İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u tebrik ederim! Kabinenin bütün bakanlarının koordinasyonu mükemmel şekilde devam ediyor. Her bakanlık kendi alanıyla ilgili en şeffaf bilgileri anında sunuyor. Merak edilen hususlar derhal cevap bulmaya devam ediyor.

İşte size Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin en büyük faydası! Dünya krizinden Türkiye’yi kurtaran ve denklemi yerine oturtan bu siyasi mekanizma gözle görülür en olgun meyvesini millete sunmuş oldu.

Birileri hemen atlayarak; “Efendim bu siyaset üstü mevzudur” diyecektir. Her şeyi siyasetin içine boca edenler sıra güzel işlere gelince niye “üste çıkmaya” çabalıyor?

Şimdi “her şey çok güzel” oldu. Bu sistemin kurucusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemizin bir vatandaşı olarak tebrik ediyorum.

“KOCAMAN ŞEHİR HASTANELERİ DİYENLER”

“Türkiye’de neden ‘kocaman’ Şehir Hastaneleri var?” diye soranlar Avrupa’ya baksın! Adamlar neredeyse 75 yaş üstü hastaları “kapasite yetersizliği” sebebiyle ölüme terk edecek! İşte bunlar hep “kocaman kocaman” olmak ya da olmamak meselesi!

İyi ki kocaman şehir hastanelerimiz var; dosta güven veriyor!

“KÂBE’MİZİ BİLEREK KAPATTILAR”

Kâbe’nin dibinde tavaf etmenin sembolik anlamı da var. İslam’ın sürekli hareket halinde oluşu ve Müslümanların her an bir arada oluşu! Korona bahanesiyle Kâbe’nin kapatılması hatadır ve bunun bilerek yapıldığını düşünüyorum. Mekke’de yerleşik olan ve kontrolden geçmiş insanlar az sayıda da olsa Kâbe’nin hemen etrafında tavafı sürdürmeliler! Arabistanlı yetkililer lütfen gerekeni yapsın, yoksa Müslümanların gözünde azalan itibarları tamamen yok olacak!

Etiketler
Cumhurbaşkanlığı Salgın